China heeft aangekondigd kolenmijnen te zullen heropenen en nieuwe kolencentrales op te starten. Dat meldt De Telegraaf vandaag. Het communistische China ziet in de huidige energiecrisis geen andere uitweg en doneert straks in 3 uur tijd evenveel CO2 aan het klimaat als wat Nederland in 2030 denkt te besparen.

Door: Ton Nijhof

Dystopia is eindelijk onder handbereik. In ons land is inmiddels, zoals op het hele Europese continent, ronduit sprake van klimaatterreur en onze overheid draagt daar met gasprijscriminaliteit (de belastingen op aardgas belopen inmiddels 70%) en de covid-19 Ausweisterreur nog eens flink aan bij, dus meneer Schwab kan tevreden zijn. Iedere milieu- of pandemie-hoax wordt inmiddels met groot vertoon van mediamacht in Riefenstahl-stijl in de bevolkingen geramd, waarna de rekening minzaam maar brutaal bij diezelfde bevolking wordt gelegd.

De penisoenen worden inmiddels via-via uitbetaald aan Italianen en Grieken, terwijl wij in Nederland dus worden geacht mede daarvoor de verwarming een graad of drie lager te zetten: “koopt u vooral warmere kleding”. EU Reichscommissar Timmermans, die zelf inmiddels de fysieke omvang heeft bereikt van een heuse Antlantikwall, heeft eerder al aangekondigd dat ook de rantsoenen in de nabije toekomst door hem zullen worden bepaald: wij krijgen minder vlees en alcohol. Mocht het brood op zijn, dan bakt u maar cake, maar waarmee de oven gestookt moet worden is niet bekend.

Het is kortom, een enorme bende. Het kabinet, eerder nog afgetreden vanwege een ‘ongekend onrecht’ en het negeren van de grondwet op verschillende terreinen, heeft na een draagtijd van bijna negen maanden besloten gewoon te blijven zitten. Dat alleen de deelnemende partijen D66 en het CDA inmiddels al 17 zetels kwijt zijn in de peilingen, is kennelijk onvoldoende aanleiding om het volk nog eens te raadplegen. D66 en CDA zelf vinden dat natuurlijk prima. De eerste om het communistische dramprogramma zoveel mogelijk te verwezenlijken en de tweede op grond van de wetenschap dat de partij eigenlijk al is overleden door toedoen van Van der Plas en Omtzigt. Een laatste kans op de schijnwerpers dus, teneinde straks een goed betaalde ‘functie elders’ te bemachtigen.

De kerntaken van de overheid worden niet meer naar behoren vervuld. Kijk naar de inkrimpende zorg, kijk naar de dichtslibbende wegen, kijk naar de voorwaarden waaronder vrijheid genoten kan worden, kijk naar de bedragen die via de EU getransporteerd worden elders, zie de staat van onze defensie en vooral het verval van onze rechtsstaat waar rechters geen recht bleken te spreken, maar de overheid een lol deden.

Als China in drie uur tijd meer CO2 de lucht inspuit dan wij in Nederland ooit kunnen besparen in één jaar, dan kunnen we stoppen met de waanzin. En als onze overheid de haar toegewezen taken niet goed vervult en aan knopjes zit te draaien die ze zelf niet begrijpen, dan moet die overheid opsodemieteren en worden vervangen. Alles. Dus niet alleen politici, maar ook een groot deel van de ambtenaren.

Ze komen ons inmiddels de strot uit.

——————–

 

Steun de Nieuwe Zuil via BackMe, en blijf bijdragen zoals deze mogelijk maken! De Nieuwe Zuil is een platform voor iedereen die realisme wil verspreiden!

Delen via


Lees ook

Discussieer mee!

Hier kan je reageren op onze artikelen en een inhoudelijke bijdrage leveren. Lees ook even onze huisregels.

Om te reageren dien je eerst aan te melden.

Reageer je voor de eerste keer? Registreer je dan hier.

Geef een antwoord

Login hier in met je gebruikersnaam en het wachtwoord dat je per e-mail ontvangen hebt.

Maak hier een gebruikersnaam aan. Na verzenden ontvang je een e-mail met je wachtwoord waarna je meteen kunt inloggen en reageren.

Nieuwe gebruiker
*Verplicht veld
Nieuwe gebruiker
*Verplicht veld