Sam van Rooy, een telg uit het gezin dat als decennialang gebukt gaat onder het juk van de patriarch van van de grote racist, seksist, nazi, antisemiet, xenofoob en moslimhater Wim van Rooy kwam onlangs met zijn eigen manifest van haatpropaganda: Voor vrijheid, dus tegen islamisering. Zo’n racistische, opruiende Mein Kampf-eske titel voorspelt al niet veel goeds.

In dit racistische haat-document zet Sam van R. zijn perfide gedachtegoed uiteen. “Islamisering”; een onzinnig concept uiteraard. Als we even de no-go zones, onofficiële maar wel opererende shari’a-rechtbanken, grooming gangs, een opkomende epidemie van seksueel geweld in West-Europa en endemisch antisemitisme buiten beschouwing laten natuurlijk.

Islamisering is het thema van het boek, niet de islam per se. Het draait vooral om wat hij ‘legale islamisering’ noemt; in het Engels sharia creep: het erin sluipen van islamitische normen. Dit gaat gewoon via de democratie, via migratie, via het promoten van de nikab, hijab, boerka, chador en boerkini (*kotst binnensmonds*), via moslim/islam-belangengroepen, via beeldvorming van moslims als eeuwige slachtoffers, enzovoorts.

Over de inhoud gaan we niet te veel weggeven, maar het geheel is uiterst competent en genuanceerd geschreven, goed gedocumenteerd met uitgebreide voorbeelden en als geheel: gewoon een goed boek.

Koop. Lees. Spread the f*cking word.

Voor vrijheid, dus tegen islamisering is onder andere te koop bij bol.com en iedere zichzelf respecterende boekwinkel.

Steun de Nieuwe Zuil via BackMe, en blijf bijdragen zoals deze mogelijk maken! De Nieuwe Zuil is een platform voor iedereen die realisme wil verspreiden!

Delen via


Lees ook

Discussieer mee!

Hier kan je reageren op onze artikelen en een inhoudelijke bijdrage leveren. Lees ook even onze huisregels.

Om te reageren dien je eerst aan te melden.

Reageer je voor de eerste keer? Registreer je dan hier.

Login hier in met je gebruikersnaam en het wachtwoord dat je per e-mail ontvangen hebt.

Maak hier een gebruikersnaam aan. Na verzenden ontvang je een e-mail met je wachtwoord waarna je meteen kunt inloggen en reageren.

Nieuwe gebruiker
*Verplicht veld
Nieuwe gebruiker
*Verplicht veld