Briljant! Een man genaamd Danny Boyd is tot een uiterst Verlicht inzicht gekomen. Hij wil namelijk zélf, dus gedragen vanuit de haarvaten van het Nederlandse volk, de intocht van Sinterklaas organiseren. Eindelijk komt ons volk tot het inzicht dat de NPO – zeg maar de meeste gesubsidieerde media-kanalen – in feite cultuurmarxistische propaganda kanalen zijn. Die geen ander doel hebben dan er bij het volk in te prenten dat ze racistisch tokkie tuig zijn, ooit rijk geworden door de VOC en door slaven te verhandelen uit Afrika, en dat Zwarte Piet daar het symbool van is. En nu moet alle lol in Nederland dood. En moet iedereen zich diep schuldig voelen.

De Turkse, Russische of Arabische cultuur kent niet dat soort zelfhaat – in ieder geval zouden ze er geen moment aan denken om hun eigen tradities te vernietigen uit angst dat één of andere drammende activist er aanstoot aan zou kunnen nemen. De social justice warriors van Nieuw Links spelen in op het schuldgevoel dat typisch is voor protestante culturen, wat leidt tot ‘weg met ons’. En in dit geval: weg met de nobele traditie van Sinterklaas en Zwarte Piet. Zelfs kinderen mogen geen lol meer hebben.

Anti-Nederlandse schuldcultuur sloopt kinderfeest

Dat Zwarte Piet en Sinterklaas in werkelijkheid stammen uit de Noordse mythologie, met de Swartalfs (zwarte elven) en Wodan/Odin die met zijn paard Sleipnir over de daken rijdt, dat alles zult u nooit horen. En ook niet dat Nederland niet zozeer rijk werd van de VOC-vaart op Indië, als wel van de Moedernegotie, oftewel handel op graan en hout met Oost-Europa. Dat gezegd hebbende, kijk deze video. Verwerp de cultuurmarxistische subsidie netwerken – hulde voor het particulier initiatief! Maak die hele politiek-correcte (door de Lange Mars door de Instituties van Nieuw Links overgenomen) NPO overbodig! Verder hoop ik dat ook Civitas Christiana, met hun befaamde actie ‘Red Zwarte Piet’, zich hierbij aansluit! Driewerf hulde voor dit initiatief!

Oh ja! Als we het dan toch hebben over het steunen van goede doelen, steun dan ook aub mijn denk- en schrijfwerk via BackMe: véél dank!

Steun de Nieuwe Zuil via BackMe, en blijf bijdragen zoals deze mogelijk maken! De Nieuwe Zuil is een platform voor iedereen die realisme wil verspreiden!

Delen via


Lees ook

Discussieer mee!

Hier kan je reageren op onze artikelen en een inhoudelijke bijdrage leveren. Lees ook even onze huisregels.

Om te reageren dien je eerst aan te melden.

Reageer je voor de eerste keer? Registreer je dan hier.

Login hier in met je gebruikersnaam en het wachtwoord dat je per e-mail ontvangen hebt.

Maak hier een gebruikersnaam aan. Na verzenden ontvang je een e-mail met je wachtwoord waarna je meteen kunt inloggen en reageren.

Nieuwe gebruiker
*Verplicht veld
Nieuwe gebruiker
*Verplicht veld