FvD Kamerlid Van Houwelingen plaatste zaterdag een bewerkte foto op Twitter van de twee ministers die een nazivlag hesen. In werkelijkheid echter hesen de twee ministers een SDG-vlag die door het WEF werden ontwikkeld en uitgedragen.

Door: Ton Nijhof

Vrijwel alle D66-ministers en Kamerleden willen nu het liefst rechtszaken beginnen tegen de FvD’er, kennelijk omdat er grenzen zijn overschreden. Volgens D66’er Paternotte was dat zelfs ‘woestmakend’. Met het nodige gevoel voor humor heeft Van Houwelingen de gewraakte fotobewerking inmiddels vervangen door een andere:

 


SDG

Sustainable Development Goals (SDG) is een WEF-verzamelnaam voor 17 doelen die de club zich heeft gesteld en die in 2030 zouden moeten worden behaald “om de wereld te verbeteren”. Daarbij is niet gekeken of de burgers die doelen ook onderschrijven, dus dat is kennelijk van ondergeschikt belang. De ‘verbeteringen’ houden met name in dat burgers nog beter gecontroleerd en afgeluisterd kunnen worden en dat die mogelijkheden uit belastingopbrengsten moeten worden gerealiseerd. Zodoende betalen de burgers dus in ieder geval weer eens voor iets waarvan ze het grootste gedeelte helemaal niet willen hebben; een beproefd recept van scharrelaars en charlatans. In de Tweede Kamer is voor zoveel ik weet, niet gedebatteerd over 17 doelen die ons land verbeteren, laat staan de wereld.

“Dan wordt meteen
duidelijk dat het WEF al
achter de kringspier zit…”

Omdat het bespreken van de SDG’s in de Staten Generaal door de coalitiepartijen steevast wordt geblokkeerd, (dan zou namelijk meteen duidelijk worden dat het WEF verder achter de kringspier van onze natie is doorgedrongen dan de bevolking beseft) zit er voor politici van andere partijen vaak weinig anders op dan baldadigheid om de publieke aandacht op dergelijke – onwenselijke – ontwikkelingen te vestigen. In dit geval is dat op een weinig smaakvolle manier gebeurd.

Het vingerwijzen door uitgerekend politici van D66-huize, is echter stuitend. Dan vloog Kamerlid Sjoerdsma van D66 op 31 mei 2022, tijdens de ‘Regeling van werkzaamheden’ ook stevig uit de bocht, toen hij de bijdrage van Martin Bosma (PVV) vergeleek met de nazi’s. Minstens net zo erg was het ontbrekende ingrijpen door Kamervoorzitter Bergkamp (D66), die daarbij weer eens volledig door het ijs zakte als voorzitter. Eerder al, ten tijde van de coalitie-onderhandelingen, verweet hij zonder verdere reden informateur Remkes er nog van teveel alcohol te drinken. Verder opperde D66 fractieleider Paternotte vorige week nog dat Wilders (PVV) een ‘bedrijfspoedel van Poetin’ zou zijn, toen de Russische leider Poetin met kernwapens had gedreigd. Daarmee beweerde Paternotte impliciet dat Wilders een landverrader zou zijn.

Diezelfde Paternotte en Sjoerdsma, pleiten nu dus voor het ‘aangeven’ en laten verwijderen van het Twitteraccount van Van Houwelingen. Volgens de peilingen van Maurice de Hond echter, heeft de kiezer een begin gemaakt met het verwijderen uit de Kamer van D66.

Dat die gewetenloze opportunisten dus alle middelen aangrijpen om tenminste de suggestie te wekken dat ze politiek gezien nog wat voorstellen, is niet onbegrijpelijk.

——————–

Ton Nijhof. Foto: Sjef Prins / APA

Ton Nijhof (1956) is zelfstandig dwarsdenker, voorzitter van Stg. De Nieuwe Zuil, politiek voslagen incorrect en auteur van o.m. ‘De Afrekening – Kroniek van een getergd volk‘ en redacteur van ‘Tegen de Tribalisering – De terugkeer van de stammencultuur in de moderne wereld‘. Daarnaast publiceert hij regelmatig op diverse websites, in het bijzonder op DeNieuweZuil en Sta-Pal / OSL-StaVast.

Steun de Nieuwe Zuil via BackMe, en blijf bijdragen zoals deze mogelijk maken! De Nieuwe Zuil is een platform voor iedereen die realisme wil verspreiden!

Delen via


Lees ook

Discussieer mee!

Hier kan je reageren op onze artikelen en een inhoudelijke bijdrage leveren. Lees ook even onze huisregels.

Om te reageren dien je eerst aan te melden.

Reageer je voor de eerste keer? Registreer je dan hier.

Geef een antwoord

Login hier in met je gebruikersnaam en het wachtwoord dat je per e-mail ontvangen hebt.

Maak hier een gebruikersnaam aan. Na verzenden ontvang je een e-mail met je wachtwoord waarna je meteen kunt inloggen en reageren.

Nieuwe gebruiker
*Verplicht veld
Nieuwe gebruiker
*Verplicht veld