Alle personele problemen bij defensie zijn opgelost. In 2030 moet 30 procent van alle werknemers bij Defensie uit vrouwelijk personeel bestaan, terwijl dat nu nog maar 16 procent is. Staatssecretaris van Defensie Van der Maat (VVD) ‘vindt het nu een goed moment om zich hiermee intensief bezig te houden’.

Door: Ton Nijhof

Ministerie van Defensie, Den Haag. Afb: Jesterhat84 – Wikimedia-commons.

Terwijl de Oekraïense vrouwen als een enorme, vluchtende kudde Europa binnenstromen vanwege de oorlog in dat gebied, vindt onze nieuwe Minister het tijd worden om zich intensief bezig te houden met gendergeneuzel. Er zijn mensen voor minder in dwangbuizen afgevoerd.

De doelstelling die deze klerk van Defensie heeft gesteld, kunnen eigenlijk nog wel sneller bereikt worden, namelijk door de manschappen massaal om te bouwen tot vrouw. Met name de meer blonde manschappen van onze strijdkrachten zouden daarmee een speerpunt in de aanvalskracht kunnen vormen; eenmaal ontdaan van de korte keu en voorzien van weelderige vormen en dito lokken staat er bij de vijand van alles overeind, maar tenminste niet de houwitsers.

Dat is wel zo veilig en voordelig bovendien; een lichaamsverbouwing is een stuk goedkoper dan een F35 met vliegtax en verder zonder munitie. Minder schorre piloten ook, die nu nog met teksten als “pang – pang” en “boem” de motoren moeten zien te overschreeuwen bij zogenaamd gebruik van de boordwapens of na het werpen van een bosje bloemen. Enfin: zolang er geen sprake is van ‘grensoverschrijdende seksuele inseminatie’, vermeerdert dit type staatssecretarissen zich tenminste niet.

Van der Maat houdt er rekening mee dat de maatregelen “verschillende sentimenten” zullen oproepen in de organisatie. Hij benadrukt dat het tegen het licht houden van de eisen niet betekent “dat we inleveren op kwaliteit, maar juist verbreden, versnellen en differentiëren waar dat nodig is”. Mooie woorden, maar gelet op de achtergrond van deze man (!) kan toch werkelijk niet verwacht worden dat hij ook maar de geringste sjoege heeft van bommen en granaten. Hij is meer van de afdeling pennen en braaf achter de baas aanlopen.

De gekte van gender (een levensgevaarlijke persoonlijkheidsstoornis) heeft nu kennelijk ook toegeslagen bij burgers die als leidinggevend ambtenaar worden aangesteld bij Defensie. Onder de ervaringsdeskundigen, zoals eerder uitgezonden militairen, is kennelijk geen geschikte kandidaat te vinden. De keuze beperkt zich daarom veelal tot magere mensen met vrouwenhanden en moeilijke brillen, die vroeger vaak gepest werden op school; hun verdedigingsmechanisme is in die periode kennelijk voldoende op peil geraakt om leiding te geven aan de Nederlandse defensie. Ik meen dat dit een misvatting moet zijn.

Pas als een voormalig en ervaren militair, met een gedegen opleiding op KMA-niveau aan dit Ministerie leiding gaat geven, kunnen we dat gezelschap serieus nemen. Voor een carrièrepoliticus geldt de post als troostprijs, waaraan met populair en modieus gezanik kennelijk nog enige glans moet worden gegeven.

En dan willen ze dat nog op Europees niveau gaan doen ook. Poetin lacht zich een bult aan zijn rug.

——————–

Ton Nijhof. Foto: Sjef Prins / APA

Ton Nijhof (1956) is zelfstandig dwarsdenker, politiek voslagen incorrect en auteur van o.m. ‘De Afrekening – Kroniek van een getergd volk‘ en redacteur van ‘Tegen de Tribalisering – De terugkeer van de stammencultuur in de moderne wereld‘. Daarnaast publiceert hij regelmatig op diverse websites, in het bijzonder op DeNieuweZuil en Sta-Pal / OSL-StaVast.

———————

Steun de Nieuwe Zuil via BackMe, en blijf bijdragen zoals deze mogelijk maken! De Nieuwe Zuil is een platform voor iedereen die realisme wil verspreiden!

Delen via


Lees ook

Discussieer mee!

Hier kan je reageren op onze artikelen en een inhoudelijke bijdrage leveren. Lees ook even onze huisregels.

Om te reageren dien je eerst aan te melden.

Reageer je voor de eerste keer? Registreer je dan hier.

Geef een antwoord

Login hier in met je gebruikersnaam en het wachtwoord dat je per e-mail ontvangen hebt.

Maak hier een gebruikersnaam aan. Na verzenden ontvang je een e-mail met je wachtwoord waarna je meteen kunt inloggen en reageren.

Nieuwe gebruiker
*Verplicht veld
Nieuwe gebruiker
*Verplicht veld