Naar verluidt heeft Londen inmiddels 200 miljoen aan Parijs betaald om het oversteken van Het Kanaal door gelukszoekers te belemmeren. Dan is het merkwaardig dat de Britse ‘Broekers-Knol’ niet zou weten dat haar eigen grensbewakers – kennelijk tot in Franse kustwateren! – opgepikte gelukszoekers overnemen van de Franse marine.

Door: Kol. b.d. Leo Dorrestijn

Reden: die dreigden hun kinderen in het water te gooien als ze niet in Engeland werden afgezet. Nu de Fransen en Britten zijn gezwicht voor deze chantage, in plaats van die ouders op te sluiten, is het hek van de dam en worden de verbale voordelen van Brexit (zoals geen opgedrongen asielzoekers) in het geheim ongedaan gemaakt door de slappe knieën van politici. En zo zal het hier ook gaan met de illegale Afghanen en vooruitgestuurde kinderen; daar zorgen minister Kaag en de asiellobby wel voor.

Brutaal

De ongelooflijke brutaliteit waarmee verantwoordelijk minister Kaag anderen – inclusief Parijs en Londen – de schuld geeft van het falen van BuZa in Kaboel, wordt slechts overtroffen door mogelijk honderden Afghanen die naar verluidt met een NL paspoort vastzitten in Afghanistan. Dit zijn toch niet voormalige asielzoekers waarvan door BuZa werd beweerd dat ze na hun vlucht (met KLM?) ‘nooit meer terug konden gaan’ en dus recht hadden op asiel? En waar was onze minister van Defensie die bruingebrand kwam beweren dat het prima ging met de ‘luchtbrug’ (ja, van de Amerikanen). Hoe brutaal kun je zijn om te suggereren dat Nederland tijdig in actie is gekomen, terwijl de ‘vakantiebezetting’ van onze ambassade gewoon is gevlucht en de inlichtingendienst kennelijk ook met vakantie was? Doch wel geheimzinnig doen over de aantallen evacués, de luchtbrug die simpel is waar te nemen bij het vliegveld van Kaboel en over de militairen die de beveiliging en toegang (moeten) regelen. In werkelijk gaat het om de dubieuze identiteiten van de evacués; zou minister Kaag wel weten dat het voor criminelen, gelukszoekers en Taliban-aanhangers veel gemakkelijker is om het vliegveld te bereiken dan voor echte vluchtelingen die gezocht worden? Zelfs van het handjevol tolken (ongeveer 70) is slechts de helft in veiligheid gebracht, dus wie zijn al die andere evacués en waarom werd er gestopt, terwijl de Amerikanen doorvliegen? Intussen zijn in Frankrijk reeds Taliban-evacués ontdekt, terwijl hier iemand van het COA alleen maar kan leuteren over de verdeling van de aantallen die nog worden verwacht. Benieuwd wie het eerst in actie komen: de asieladvocaten, de oppositie in de Kamer of het IND. Want het zal niet lang duren voor de Taliban zijn ware gezicht weer laat zien en er hier stemmen opgaan om ‘humanitaire’ ontwikkelingshulp te sturen. De Kaag-miljoenen zijn immers overal welkom, zelfs in Pakistan waar zich reeds 1,5 miljoen Afghanen bevinden.

Einde LHBTI-beweging?

Genderneutraal betekent dat vrouwen niet langer van vrouwen houden en mannen niet langer van mannen, want die termen bestaan niet meer, terwijl de H straks alleen voor de nu buitengesloten hetero staat? Of bestaan ‘normale’ mannen/vrouwen dan ook niet meer, net als secretaressen, vrouwenbladen, mannenbladen, overbetaalde vrijwillige/vrouwelijke seksobjecten uit Hollywood en de ‘mannenberoepen’ in de krijgsmacht? Jammer van de naaktstranden die hun ‘voorlichtingsfunctie’ voor pubers verliezen… wat een verwarring! De ene ‘het’ lijkt absoluut niet op de andere ’het’. En de lingerie- en implantatenproducenten kunnen hun borst natmaken; want nadruk leggen op die verschillen wordt natuurlijk ook ‘verboden’, net als dirndls en avondjurken. De vraag is of aanduidingen als advocate, directrice, lerares, vroedvrouw, kraamverzorgster en verpleegster eveneens verdwijnen uit onze taal ter wille van 5% activisten? Hier ‘regeert’ een minderheid de meerderheid, die zich slaafs laat manipuleren – net als bij het Zwarte-Pietendossier, het klimaatdossier, de geschiedenis (slavenhandel, politionele acties, herkomst koningshuis, Suriname) en bij de zegeningen van de EU en VN. Zeker is dat ook import-Nederlanders en moslim-mannen op dit doorgeslagen genderpunt de ‘integratie’ zullen afwijzen, zoals ze nu al doen als het gaat over de sociale gelijkstelling van mannen en vrouwen.

IND

Na de ministeries van BuZa en Defensie, is Justitie nu ook de weg kwijt. De noodopvang stroomt over met ‘onbekenden’ uit Afghanistan, waarvan – volgens EW – de IND niet weet wie het zijn en waarom ze naar Nederland zijn gevlogen. Heeft de ambassadeur en haar team geen instructies wie daar en hoe als evacué geselecteerd moeten worden en vervolgens ook hier geregistreerd? In België en Frankrijk wordt reeds gewaarschuwd dat onder moslim-mannen die als Afghaanse gelukszoekers zijn toegelaten, dus in feite nog moeten worden uitgezet, zich figuren bevinden die helemaal niet willen integreren, maar landgenoten proberen te rekruteren. Wat kan er vervolgens gebeuren met gevluchte Afghanen die weigeren jihadist te worden en nog familie hebben in Afghanistan? Als Brussel het antwoord al niet heeft; Den Haag zeker niet. Intussen werden Afghanen die volgens de media wel over bewijzen beschikken van hun recht op evacuatie, door NL militairen aan de vliegveldpoort weggestuurd. Kennelijk is daar geen BuZa-functionaris dan wel tolk (meer) aanwezig, waren de signalen (oranje shirt, paraplu) niet doorgegeven, was er geen codewoord/wachtwoord afgesproken en was er geen (geheime) lijst met verifieerbare namen/ adressen beschikbaar?

Onderzoek

Niet alleen Afghanen met een NL paspoort blijken ‘soms’ op bezoek te gaan in hun land van herkomst, maar ook ‘vluchtelingen’ uit onder meer Eritrea, Syrië, Bosnië en Irak. Naar die Eritreeërs zou een onderzoek worden gedaan; nooit meer iets van gehoord. Ook van het onderzoek naar minderjarige ‘asielzoekers’ en hun motieven/familie nooit meer iets vernomen, terwijl het toch bekend is dat hele families in verschillende westerse landen asiel hebben gevraagd en verkregen, omdat er kennelijk geen gegevens worden uitgewisseld over ‘alleenstaanden’. Daarbij zijn combinaties van Spanje, Duitsland, Groot-Brittannië, Canada, Scandinavië, Nederland, België en/of Frankrijk niet ongebruikelijk. Met name indien die families over geld beschikken, maar ook over dit ‘onderzoek’ zwijgen Brussel en de andere hoofdsteden.

Onnozel

Naar verluidt zit er een Nederlandse journaliste in India, die uitgebreid contact heeft gehad met een Taliban-woordvoerder om te worden geïnformeerd over hun plannen met Afghanistan. Ik weet niet wat dit soort uitstapjes kosten, maar acht het onnozel om te denken dat de Taliban hun toekomstige optreden nu reeds bekendmaken om te worden uitgezonden via een Nederlands tv-kanaal. Het lijkt waarschijnlijker dat de hele uitzending is gemanipuleerd op basis van een ander (irrelevant) interview, waaraan achteraf ‘indringende’ – in het Engels voorgelezen – vragen zijn gekoppeld. Knippen en plakken dus, net als in tv-uitzendingen over ‘vluchtelingen’, de politionele acties in NL Indië, goede doelen, Trump, Israël/Palestijnen, ontwikkelingshulp, rampen en klimaat, alsmede over onze reizende politici en ‘VN-ambassadeurs’ die graag in beeld komen om hun belangrijkheid aan te tonen.

Planning Taliban

Dat de Taliban hun opmars kennelijk vanuit Qatar konden plannen en voorbereiden is helemaal niet relevant. Ze wisten immers al sinds het Srebrenica-debacle, dat in de zomermaanden politici en generaals van de VN-coalitietroepen op vakantie zijn, net als delen van de inlichtingendiensten en ambassades. De regering van Afghanistan wist dit ook en was op tijd vertrokken, terwijl hun generaals en de Fransen/Britten reeds met de Taliban onderhandelden. Het ‘presentje’ voor de Taliban waren in ieder geval helikopters en vliegtuigen, de (gevechts-)voertuigen en de (Duitse) munitievoorraden, alsmede wapenvoorraden. Of de gevraagde financiering door overdracht van regeringsgelden (van buitenlandse rekeningen) eveneens aan de Taliban is toegezegd, moet worden afgewacht. Duidelijk is echter, dat ze 20 jaar lang hun Westerse tegenstanders en Afghaanse bondgenoten daarvan hebben geobserveerd en nu met foto’s in de hand op zoek gaan naar ‘dissidenten’ die zich niet aan hun onmenselijke moslim-terreur willen onderwerpen.

Prinsengrachtconcert

Het was dit jaar weer uiterst sfeervol en bij vlagen romantisch tijdens het jaarlijkse zomeravondconcert op de Prinsengracht. Een bijzondere traditie die extra welkom was door het uitvallen van de openluchtconcerten op het Vrijthof. Waarom die moesten uitvallen is echter een raadsel, gelet op de voetbalstadions en het soort publiek dat naar het orkest van André Rieu komt luisteren. Misschien moet de burgemeester van Maastricht toch eens in Den Haag gaan praten of zijn we ook op dit punt weer eens te laat en te bang?

Uitstel

Niet alleen Duitsland is de verzorging van ‘cliënten’ in verpleeghuizen onder druk komen te staan door de incompetentie van het management. Wat hierbij aan extra geld aan verkeerde zaken is besteed, wordt voorlopig niet uitgezocht, net als in Nederland. De focus ligt nog steeds op de nieuwe besmettingsgevallen zonder dat duidelijk is welke categorieën hierbij betrokken zijn: niet-gevaccineerden, vakantiegangers (Noord-Afrika, Turkije), studenten, voetbalfans, feestneuzen of sporters.

Het lijkt erop dat een (parlementair) onderzoek hier zo lang mogelijk wordt uitgesteld door telkens weer een nieuwe datum te prikken voor normalisering van de maatregelen. Kennelijk mag een volgend kabinet verantwoording afleggen voor alle fouten die zijn gemaakt en voor de verspilling van heel veel geld. Merkwaardig is dat het onderwijs extra geld heeft gekregen zonder dat er meer docenten werden ingezet; die waren immers niet te vinden, beweerden de bonden. Dan mag worden verwacht dat de miljoenen (ook uit de aanzienlijke reserves van de scholen) inmiddels zijn besteed aan ventilatie, luchtionisatie, het uitstellen van pensioendatums, het afschaffen van pre-pensioen en het aanschaffen van computers. Doch neen, daarvoor wacht men kennelijk op nieuwe miljoenen zoals ook in het verleden is gebeurd. Dus als er straks toch een Corona-enquête komt, dan graag ook onderzoek naar het beleid van schoolbesturen en verpleeghuizen, de rol van het RIVM en adviesteam, de mankerende opleiding van ic-verpleegkundigen, de vaccin-contracten en het negeren van bestaande geneesmiddelen, alsmede naar het functioneren van de WHO. Want intussen zijn er toenemende twijfels over de houding van de Chinezen, de rol van de Wuhan-laboratoria en de mogelijk besmetting via dieren. Na bijna 2 jaren is die missing link nog niet gevonden, behalve in Nederland waar de nertsenfarms werden uitgeroeid…

——————–

 

Steun de Nieuwe Zuil via BackMe, en blijf bijdragen zoals deze mogelijk maken! De Nieuwe Zuil is een platform voor iedereen die realisme wil verspreiden!

Delen via


Lees ook

Discussieer mee!

Hier kan je reageren op onze artikelen en een inhoudelijke bijdrage leveren. Lees ook even onze huisregels.

Om te reageren dien je eerst aan te melden.

Reageer je voor de eerste keer? Registreer je dan hier.

Geef een antwoord

Login hier in met je gebruikersnaam en het wachtwoord dat je per e-mail ontvangen hebt.

Maak hier een gebruikersnaam aan. Na verzenden ontvang je een e-mail met je wachtwoord waarna je meteen kunt inloggen en reageren.

Nieuwe gebruiker
*Verplicht veld
Nieuwe gebruiker
*Verplicht veld