De beruchte Jesper Jansen (hallo Anne Fleur Dekker en Heleen Mees!) is door de nieuwe podcast Vocast Live 2 uur lang geïnterviewd over onder andere Jordan Peterson, ongelijkheid tussen man en vrouw en andere bevolkingsgroepen, de “gender pay gap” en alle andere linkse onzin die momenteel in de wereld rondwaart. We moeten overigens wel opmerken dat Dekker en Jansen de strijdbijl ruimschoots begraven hebben, maar dat hij nog steeds op het puntje van zijn stoel zit te wachten op een lief kaartje van Heleen Mees. Enigszins ongepast wel dat haar achternaam die van een een vogelsoort is. U weet vast wel wat we bedoelen.

Deze boze blanke man die zijn mannelijkheid terugwil verhaalt verder over de (vuile) trucjes van De Volkskrant, geeft aan hoe hij dankzij de uitmuntende Batavieren Podcast zijn netwerk heeft opgebouwd (wat belangrijker is dan je afkomst) en met Paul Cliteur het boek “Cultuurmarxisme” heeft uitgegeven, en dat de weg naar de hel betekent dat je een WW-uitkering aanvraagt en af en toe een magnetronmaaltijd eet.

Na een bier-gooi-aanslag aanslag (die hij wonder boven wonder overleefde) door de borderline-ogige vriendin van een Marx-lookalike besloot de misogyne Jansen haar opmerkelijk mild terug te pakken, dus misschien wordt het nog wat met dit heerschap.

Enfin, zelfs fascistische lapzwansen kunnen hun heldere humanistische momenten hebben, dus luisteren!

En oh ja, als u vrijdenkers een hart onder de riem wil steken, werp dan ook een blik op het onderzoek naar identiteitspolitiek door dr. Sid: Hierbij de link naar dit belangrijke project, inclusief korte video!

Steun de Nieuwe Zuil via BackMe, en blijf bijdragen zoals deze mogelijk maken! De Nieuwe Zuil is een platform voor iedereen die realisme wil verspreiden!

Delen via


Lees ook

Discussieer mee!

Hier kan je reageren op onze artikelen en een inhoudelijke bijdrage leveren. Lees ook even onze huisregels.

Om te reageren dien je eerst aan te melden.

Reageer je voor de eerste keer? Registreer je dan hier.

Login hier in met je gebruikersnaam en het wachtwoord dat je per e-mail ontvangen hebt.

Maak hier een gebruikersnaam aan. Na verzenden ontvang je een e-mail met je wachtwoord waarna je meteen kunt inloggen en reageren.

Nieuwe gebruiker
*Verplicht veld
Nieuwe gebruiker
*Verplicht veld