Dit is een bijdrage van Olli Salvatore

 

President Donald Trump heeft de grappige gewoonte om politieke tegenstanders (vooral zijn uitdagers bij de Democraten) in een kwaad daglicht te stellen door hen te bedenken met een spottende bijnaam.

Voorbeelden: “Crooked Hillary” (Clinton), “Crazy Bernie” (Sanders), “Mini Mike” (Bloomberg), “Little Marco” (Rubio), “Lying Ted” (Cruz), “Pocahontas” (Elizabeth Warren) en “Sleepy Joe” (Biden)…

Deze laatste heeft van Tump zelfs een tweede bijnaam gekregen en dat is niet verwonderlijk aangezien Joe Biden de democratische nominatie zowat op zak heeft en dus als enige overblijft om een stokje te steken voor Trumps beoogde tweede termijn…

De bijnaam “Creepy Joe” die Trump bedacht voor Joe Biden is vooral gebaseerd op zijn bizarre gedrag in de nabijheid van vrouwen en (kleine) meisjes. In bovenstaande video ziet u een bijzondere compilatie van dit grensoverschrijdende gedrag.

Uiteraard zal dit facet door Trump zelf worden uitgemolken in zijn aanstaande clash met zijn uitdager, net zoals hij destijds zijn tegenstander Hillary Clinton belachelijk maakte door in geuren en kleuren uit te wijden over het overspel van haar man en voormalige president Bill Clinton, die niet alleen met Monica Lewinsky en scheve schaats reed maar met een hele reeks andere vrouwen.

Trump had zelfs de vermetelheid om op het hoogtepunt van zijn verkiezingsstrijd met Hillary een persconferentie te organiseren waarop een groot aantal van deze “slachtoffers van Bill” waren uitgenodigd en tekst en uitleg gaven.

Vanzelfsprekend zal Trump kosten noch moeite sparen om eventuele slachtoffers van het bizarre seksistische gedrag van “Creepy Joe” op te sporen en voor het voetlicht te brengen.

In bovenstaande video ziet men hoe “Creepy Joe” vrouwen en kind-meisjes benadert als de media vanop de eerste rij toekijkt en de camera’s flitsen… Hoe zou hij zich gedragen als alle eventuele pottenkijkers afwezig zijn?

Neem de moeite om het filmpje uit te kijken en oordeel vooral zelf: Zou u als Amerikaanse kiezer uw vertrouwen schenken aan deze man?

Olli Salvatore

Steun de Nieuwe Zuil via BackMe, en blijf bijdragen zoals deze mogelijk maken! De Nieuwe Zuil is een platform voor iedereen die realisme wil verspreiden!

Delen via


Lees ook

Discussieer mee!

Hier kan je reageren op onze artikelen en een inhoudelijke bijdrage leveren. Lees ook even onze huisregels.

Om te reageren dien je eerst aan te melden.

Reageer je voor de eerste keer? Registreer je dan hier.

Login hier in met je gebruikersnaam en het wachtwoord dat je per e-mail ontvangen hebt.

Maak hier een gebruikersnaam aan. Na verzenden ontvang je een e-mail met je wachtwoord waarna je meteen kunt inloggen en reageren.

Nieuwe gebruiker
*Verplicht veld
Nieuwe gebruiker
*Verplicht veld