Allochtonen – een groep die vaak naar voren wordt geschoven, maar toch betrekkelijk weinig wordt gehoord. Ik bedoel écht gehoord. Dikwijls neergezet als posterboys voor progressieve idealen, komen ze er in de praktijk vaak bekaaid vanaf. Velen ‘nieuwe Nederlanders’ hebben het gevoel dat er meer over hen dan mét hen wordt gesproken. Blanke bestuurders komen met linkse ‘woke’ praatjes, maar kan de allochtoon zich hier wel wezenlijk in vinden? Steeds meer allochtonen stemmen op partijen waarvan de linkse elite het niet zou verwachten!

Zie deze oproep om de fundraiser bij te wonen voor een gezellig hapje en drankje!

Steun Realistisch Allochtoon: het nieuwe project van Sid Lukkassen – en kom naar de fundraiser!

Het is ook de vraag hoeveel immigratie een dichtbevolkt land als Nederland aankan, voordat de voorzieningen door hun hoeven zakken. Dit punt is al bereikt – veel allochtonen zien het. Ook waren velen van hen bijvoorbeeld positief over Fortuyn: zij zitten er helemáál niet op te wachten om door ‘beroepsmoslims’, door de ayatollahs uit hun thuislanden, tot in de straten van Nederland te worden gevolgd. En anderzijds zitten ze er ook niet op te wachten, om mee te moeten doen met het deugpronken van de linkse elite – zie de recente controverse rond de Feyenoord-aanvoerder die een regenboogband moest dragen, maar dit resoluut afwees.

Politieke correctheid afwerpen!

Kortom, we kunnen ons afvragen wat er écht speelt in de allochtone gemeenschap, en hoe zij denken over zaken als immigratie, integratie, de gang van zaken in Nederland en de opkomst van rechtse partijen. Waarschijnlijk zijn het authentieke gesprekken die voor onbehagen zorgen bij politiek-correct Den Haag! Het zal ongetwijfeld nuttige kennis en inzichten opleveren die ons helpen om de verstikkende deken van politieke correctheid af te werpen.

Vanuit deze overwegingen is Sid Lukkassen een nieuw project gestart. Namelijk het interviewen van realistische allochtonen. Om zo gezamenlijk een statement te maken tégen de uitholling en afschaffing van het gezellige Nederland zoals wij dat kenden in onze jeugd. Bekijk het maar eens (inclusief vide). Waarschijnlijk zult u het de moeite waard vinden om te steunen!

Steun de Nieuwe Zuil via BackMe, en blijf bijdragen zoals deze mogelijk maken! De Nieuwe Zuil is een platform voor iedereen die realisme wil verspreiden!

Delen via


Discussieer mee!

Hier kan je reageren op onze artikelen en een inhoudelijke bijdrage leveren. Lees ook even onze huisregels.

Om te reageren dien je eerst aan te melden.

Reageer je voor de eerste keer? Registreer je dan hier.

Geef een antwoord

Login hier in met je gebruikersnaam en het wachtwoord dat je per e-mail ontvangen hebt.

Maak hier een gebruikersnaam aan. Na verzenden ontvang je een e-mail met je wachtwoord waarna je meteen kunt inloggen en reageren.

Nieuwe gebruiker
*Verplicht veld
Nieuwe gebruiker
*Verplicht veld