Dit is een bijdrage van John  Hofsté

“Martin Bosma had het al overtuigend betoogd in De schijnélite van de valse munters, maar nu weer hot!” Heb het boek gisteren weer van de plank gehaald. Wat een ziener is die Martin Bosma; ik heb af en toe contact met hem.

En het klopt inderdaad dat Hitler een socialist was. De drie belangrijkste socialistische stromingen waren van Hitler, Stalin en Mao (ik heb de ‘opvoedingsinstellingen’ erbij gezet en het aantal doden opgezocht onder ‘Which dictator killed the most people?’):

– Nationaal Socialisme van Hitler met concentratiekampen en staat op 17 miljoen moorden

– Communistisch Socialisme van Stalin met Goelags en staat op 23 miljoen moorden

– Socialisme van Mao met heropvoedingskampen en hij heeft 78 miljoen moorden op zijn geweten.

Subjectief

Te zien is dat ‘het grote anti-voorbeeld van onze linkse vrienden’ eigenlijk dus ‘maar een kleine jongen’ was. Hitler was inderdaad een socialist. Hij was erg voor collectiviteit en had een hekel aan kapitalisten en daarom zo’n hekel aan de Joden. Hij zag Joden als echte kapitalisten en daarom als vijand van de hardwerkende arbeider. De geradicaliseerde ‘linksmenschen’ in Nederland hebben puur subjectief en heel slinks wat elementen uit de periode 1933-1945 gepikt.

Dit om ons daarmee vanaf 1975 à 1980 maximaal (emotioneel) mee te kunnen gaan chanteren. Een soort van ‘Cherry Picking’ dus: alleen eruit geplukt wat ze konden gebruiken. En ruimschoots voldoende om ‘de man in de straat’ 40 à 50 jaar weg te kunnen zetten als een doorgewinterde fascist. Als je het niet meteen, direct en overal met hun extreme ideologie eens bent, dan word je onmiddellijk weggezet als fascist en nazi en word je maximaal gedemoniseerd. Hitler heeft gezegd “wij zijn socialisten en vijanden van het huidige kapitalistische systeem”. Eigenlijk alles wat niet socialistisch genoeg is, wordt daarom tegenwoordig direct weggezet als ‘fascistisch’.

GroeNazi’s

De socialisten van Hitler waren niet alleen links, maar ook groen. In 1935 decreteren de socialisten het meest vergaande bosbeschermingsprogramma ter wereld (‘Reichnaturschutzgebiet’) om het landschap te beschermen tegen de joods-kapitalistische vervuiling. Dit alles met het doel van ‘ecologische diversiteit en duurzaamheid’.

Ook had die snor-Führer uiterst warme gevoelens ten opzichte van de islam, ‘want hun godsdienst is er een die gelooft in de verbreiding van het geloof door het zwaard en het onderwerpen van alle naties’.

Verder zei Hitler dat “Het is ons ongeluk dat we het verkeerde geloof hebben. De mohammedaanse godsdienst zou ons veel beter passen dan het christendom. Waarom moest het zo nodig het christendom zijn met zijn zachtmoedigheid en meegaandheid?” Hitler noemde de mohammedanen vaak “ere-ariërs” en vond alleen de moslims betrouwbaar. Er zijn veel warme contacten tussen vooraanstaande socialisten met de islam. De moefti van Jeruzalem was tijdens de oorlog speciale gast in Berlijn. Deze moefti noemt Eichmann ‘de beste vriend van de Arabieren’ en hij ging vaak op bezoek in Dachau. Hij vond de nazi’s wel ietwat traag, voor wat betreft het uitroeien van de Joden. Het kon hem niet snel genoeg gaan.

“Zie je ook de overeenkomsten
met het huidige, linkse terrorisme?”

Adolf Hitler, Heinrich Himmler, Rudolf Hess, Martin Bormann en waarschijnlijk Joseph Goebbels waren vegetariërs. Heinrich Himmler was tevens dierenactivist. Zie je ook de overeenkomsten met het huidige linkse terrorisme?

Daarom hoor ik steeds vaker opmerkingen als ‘wat vroeger links was is nu rechts en wat vroeger rechts was is nu links’. Of die geëigende uitspraak van Winston Churchill hoor je steeds vaker: “De nieuwe fascisten zullen zich antifascisten noemen”. Of ik hoor mensen nu regelmatig mopperen van “Die fascisten van links. Bah!” Ze beseffen niet hoe dicht ze bij de waarheid zitten!

Zum kotzen

Ik moet er wel bijzeggen dat ik geen filosoof en/of politicoloog ben. Ik ben klinisch psycholoog, maar zie wel die belachelijke hersenspoeling voortdurend om mij heen. Vooral die van de NPO/NOS. Ik ‘Gelauff’ vaak mijn  ogen en oren niet meer als ik ’s avonds weer eens naar het journaal probeer te kijken. Loop vaak dan alweer na een paar minuten geërgerd weg. Het is vaak echt ‘zum kotzen’.

——————–

Steun de Nieuwe Zuil via BackMe, en blijf bijdragen zoals deze mogelijk maken! De Nieuwe Zuil is een platform voor iedereen die realisme wil verspreiden!

Delen via


Lees ook

Discussieer mee!

Hier kan je reageren op onze artikelen en een inhoudelijke bijdrage leveren. Lees ook even onze huisregels.

Om te reageren dien je eerst aan te melden.

Reageer je voor de eerste keer? Registreer je dan hier.

Login hier in met je gebruikersnaam en het wachtwoord dat je per e-mail ontvangen hebt.

Maak hier een gebruikersnaam aan. Na verzenden ontvang je een e-mail met je wachtwoord waarna je meteen kunt inloggen en reageren.

Nieuwe gebruiker
*Verplicht veld
Nieuwe gebruiker
*Verplicht veld