Het wordt steeds gekker in Nederland. De ramen van het debatcentrum De Rode Hoed zijn ingegooid door extreemlinks. Hier zou een lezing van FvD gaan plaatsvinden en dit moest worden voorkomen, want “fascisme”, aldus de daders die het pand met die kreet hebben besmeurd. Waar zijn mensen met een afwijkende mening nog veilig? Er is dringend behoefte aan de bouw van een Nieuwe Kerk: dit betekent de oprichting van een Nieuwe Zuil. Want verdeeldheid leidt tot kwetsbaarheid, en eendracht maakt macht.

Om het nog erger te maken, is bekend dat “delen van het establishment sympathiseren met extreemlinks”. Dit blijkt uit een WODC rapport. Er wordt nauwelijks een misdaad opgelost: al eerder deed ik observaties van deze strekking. Zie bijvoorbeeld dit stuk over hetzelfde fenomeen in de VS:

http://politiek.tpo.nl/2017/08/20/charlotsville-radicaal-rechts-en-radicaal-links-op-gelijke-voet-stellen-mag-niet-van-de-amerikaanse-pers/

http://www.dagelijksestandaard.nl/2018/03/essay-sid-lukkassen-men-is-uiterlijk-politiek-correct-maar-in-het-stemhokje-stemt-men-toch-stiekem-pvv/

Omdat ik zelf heb gesproken in De Rode Hoed (zie de tweede link hierboven), raakt dit mij persoonlijk. Mensen die gewoon willen samenkomen om inhoudelijk van gedachten te wisselen, vrij debat te voeren en naar gezelligheid op zoek zijn… kan kennelijk niet meer. De onderzoekers Meindert Fenema en Frank Buijs concludeerden al in 1998 (!) dat de gevestigde orde, extreemlinks de hand boven het hoofd houdt. Hét bewijs dat het vrije debat bewust verstoord wordt. Daarom een Nieuwe Kerk, waarvoor ik me inspan en waarvoor ik hoop dat u wil doneren:

https://www.voordekunst.nl/projecten/7175-verhalen-uit-de-samenleving-1#het-verhaal

Steun de Nieuwe Zuil via BackMe, en blijf bijdragen zoals deze mogelijk maken! De Nieuwe Zuil is een platform voor iedereen die realisme wil verspreiden!

Delen via


Discussieer mee!

Hier kan je reageren op onze artikelen en een inhoudelijke bijdrage leveren. Lees ook even onze huisregels.

Om te reageren dien je eerst aan te melden.

Reageer je voor de eerste keer? Registreer je dan hier.

Login hier in met je gebruikersnaam en het wachtwoord dat je per e-mail ontvangen hebt.

Maak hier een gebruikersnaam aan. Na verzenden ontvang je een e-mail met je wachtwoord waarna je meteen kunt inloggen en reageren.

Nieuwe gebruiker
*Verplicht veld
Nieuwe gebruiker
*Verplicht veld