Een afdeling van CDA-jongeren nodigde mij uit om te komen spreken over het thema ‘een veenbrand in de samenleving’. Het was een zeer gezellige avond met niet alleen een informatieve speech, maar ook spannende discussies naderhand. Iemand in het publiek merkte op: “We hebben het voortdurend over het samenwonen met de islam, maar stelt iemand ooit de vraag ‘onder welke voorwaarden wenst die ander met mij samen te wonen in een land?’”

Oftewel: die voorwaarden voor het samenleven zouden vanuit beide kanten wel eens niet identiek kunnen zijn. De elite gaat ondertussen lekker verder met doen wat zij altijd al doen. Al met al bleef alles bij het oude en veranderde er niets, ook al leek er van alles te zijn gebeurd. Ziehier de balans dik vijftien jaar na Pim Fortuyn. De onvrede is gegroeid, de bestuurscultuur is bij het oude gebleven. u vindt de speecher en analyses hieronder:

http://politiek.tpo.nl/2017/10/29/sid-lukkassen-elite-pompt-zuurstof-veenbrand/

http://politiek.tpo.nl/2017/07/15/kartelocratie-crisis-eindigt-revolutionaire-veenbrand-smeult/

Steun de Nieuwe Zuil via BackMe, en blijf bijdragen zoals deze mogelijk maken! De Nieuwe Zuil is een platform voor iedereen die realisme wil verspreiden!

Delen via


Discussieer mee!

Hier kan je reageren op onze artikelen en een inhoudelijke bijdrage leveren. Lees ook even onze huisregels.

Om te reageren dien je eerst aan te melden.

Reageer je voor de eerste keer? Registreer je dan hier.

Login hier in met je gebruikersnaam en het wachtwoord dat je per e-mail ontvangen hebt.

Maak hier een gebruikersnaam aan. Na verzenden ontvang je een e-mail met je wachtwoord waarna je meteen kunt inloggen en reageren.

Nieuwe gebruiker
*Verplicht veld
Nieuwe gebruiker
*Verplicht veld