Met verbazing en vol afschuw heb ik de berichtgeving over de demonstratie in Berlijn, waar minimaal 500.000 mensen op af waren gekomen, tot mij genomen. De Mainstream media is zonder schaamte verworden tot de propagandamachine van de Neo-Stazis.

Door Kris Flores

Maar oordeel zelf en bekijk de bijdrage van Boris Reitschuster, die op een open en toegankelijke manier verslag doet van de Mega-Demonstratie met het motto ‘Tag der Freiheit”, in Berlijn op 1 augustus. In de video-compilatie komen meerdere als nazi’s geframede burgers aan het woord, die zonder ook maar een spoor van agressie demonstreren. De berichtgeving van de MSM is in deze videobijdrage ook weergegeven: de stemmingmakerij is van dezelfde strekking als bij de boerendemonstraties in Nederland.

Eén van de demonstranten verteld over de kleine pluk politieagenten die trillend op hun benen en een enkeling met tranen in de ogen de organisatoren van het podium hebben gehaald om de demonstratie te beëindigen. Ondanks dat de media ons wilde doen geloven dat de demonstratie in de middag al was afgelopen, ging deze nog tot 10 uur in de avond door.

Ik vraag mij af: hoe lang kan dit nog goed gaan? Hoe ver is de zittende politiek bereid te gaan om eventueel deze massa aan burgers neer te slaan? Er worden vanaf vandaag nog grotere demonstraties verwacht in Duitsland.

 

Journalist Boris Reitschuster.
https://www.youtube.com/watch?v=SlsFsNYgEb8&feature=youtu.be

Meer te lezen op zijn website hier:
https://www.reitschuster.de/post/demo-aufl%C3%B6sung-in-berlin-politischer-missbrauch-der-polizei-durch-rot-rot-gr%C3%BCnen-senat

——————–

Steun de Nieuwe Zuil via BackMe, en blijf bijdragen zoals deze mogelijk maken! De Nieuwe Zuil is een platform voor iedereen die realisme wil verspreiden!

Delen via


Lees ook

Discussieer mee!

Hier kan je reageren op onze artikelen en een inhoudelijke bijdrage leveren. Lees ook even onze huisregels.

Om te reageren dien je eerst aan te melden.

Reageer je voor de eerste keer? Registreer je dan hier.

Geef een antwoord

Login hier in met je gebruikersnaam en het wachtwoord dat je per e-mail ontvangen hebt.

Maak hier een gebruikersnaam aan. Na verzenden ontvang je een e-mail met je wachtwoord waarna je meteen kunt inloggen en reageren.

Nieuwe gebruiker
*Verplicht veld
Nieuwe gebruiker
*Verplicht veld