Gisteravond was het dan zover – de informateurs van Rotterdam kwamen eindelijk met nieuws omtrent de vorming van een college in Rotterdam. Wat blijkt? Leefbaar wordt zoals verwacht buitenspel gezet bij de vorming van het nieuwe college.

Dit is ronduit verbijsterend! In mijn acht jaar als gemeenteraadslid heb ik nimmer zoiets bizars meegemaakt. Dé partij die de verkiezingen heeft gewonnen in de havenstad – en zich bovendien bereid toonde om andere partijen tegemoet te treden – wordt bruut opzijgezet. Het kartel wil simpelweg niet dat politieke visies die zich buiten de kartelnetwerken manifesteren, hun grip verstevigen op de ontspoorde instituties van dit land.

Democratiehaat

Het is absoluut een domper om deze zonnige week te beginnen met het nieuwsbericht van deze onvervalste democratiehaat. Het laat zien hoe makkelijk de politieke elites hun handen ineenslaan om zo buiten te sluiten wat zij als ‘politiek incorrect’ bestempelen.

Rotterdam gaat nu waarschijnlijk een monsterverbond krijgen van maar liefst 6(!) partijen. Geen van de mogelijke coalitie partijen komt ook maar in de buurt van het zetelaantal van Leefbaar. Deze politieke zet laat opnieuw zien hoever de partijen gaan om hun macht te behouden – het is nu zonneklaar dat u reddeloos verloren bent als u nog hoopt dat de huidige politiek en de uitgeholde democratie iets voor u als realistisch burger kunnen betekenen. Het bewijst hoe makkelijk de politieke partijen de kiezer gewoonweg negeren. Wanneer het volk niet stemt naar behoren, negeren de partijen de stem van het volk en draaien ze net zolang om de standpunten heen totdat het volgende nieuwsitem de aandacht vangt van de mainstream media.

Fortuyn zelf dacht nog dat het woord genoeg was om de ban te doorbreken. Maar zoals we de afgelopen jaren hebben gezien met de PVV, referenda en nu dit in Rotterdam, is de tijd gekomen om ons juist te gaan verenigen tégen het decadente en moreel failliete systeem. In een tijd waar flyeren op straat voor de partij die men steunt al risico met zich meebrengt, is het de hoogste tijd dat we de handen ineenslaan.

Alleen op deze manier kunnen geëngageerde burgers zich verzetten tegen de politiek correcte elite die ons steeds meer uit het maatschappelijk debat én uit het maatschappelijk middenveld probeert te laten verdwijnen. Gelukkig zullen ze gauw genoeg ondervinden dat dit niet zo makkelijk gaat. Door voor mijn project te crowdfunden – en ons lot zo los te maken van deugnetwerken en subsidies – zet u de eerste stap.

Doneer nu:

https://www.voordekunst.nl/projecten/7175-verhalen-uit-de-samenleving-1

Lees meer:

https://cult.tpo.nl/2018/02/13/fortuyn-leefde-nog-in-een-naief-tijdperk/

https://politiek.tpo.nl/2014/10/07/waar-blijft-de-revolutie/

 

Steun de Nieuwe Zuil via BackMe, en blijf bijdragen zoals deze mogelijk maken! De Nieuwe Zuil is een platform voor iedereen die realisme wil verspreiden!

Delen via


Discussieer mee!

Hier kan je reageren op onze artikelen en een inhoudelijke bijdrage leveren. Lees ook even onze huisregels.

Om te reageren dien je eerst aan te melden.

Reageer je voor de eerste keer? Registreer je dan hier.

Login hier in met je gebruikersnaam en het wachtwoord dat je per e-mail ontvangen hebt.

Maak hier een gebruikersnaam aan. Na verzenden ontvang je een e-mail met je wachtwoord waarna je meteen kunt inloggen en reageren.

Nieuwe gebruiker
*Verplicht veld
Nieuwe gebruiker
*Verplicht veld