Dit is een bijdrage van Prof. dr. David Pinto

Het is duidelijk: Burgemeester Halsema heeft nu zelf de wet overtreden en demonstreerde haar onkunde. Eerst haar zoon, dan haar  man Oei (inderdaad: oei) en nu zijzelf. 

Er zijn talloze analyses verschenen in de media hoeveel fouten deze Femke H. heeft begaan in deze zaak. Ondermeer haar uitspraak dat deze demonstratie te belangrijk was om af te gelasten. Dat onderwerp kan kennelijk niet sterk genoeg omarmd worden door links, Halsema’s kerk. Later heeft zij die uitspraak zo verdraaid dat het gewoon lachwekkend is. Ze bedoelde naar eigen zeggen, dat het recht op demonstratie belangrijker was dan de noodzaak om die demonstratie af te gelasten. Één van de Twitter-accounts van GroenLinks overigens, heeft zich behoorlijk ingespannen om zoveel mogelijk ‘demonstranten’ (Antifa’s eigenlijk) naar Amsterdam te lokken…

Links-communistische Kerk

Als ik als migrant zo’n onnauwkeurigheid zou begaan, is het misschien nog te begrijpen. Maar zij, autochtone en juriste bovendien; dat klopt niet. Hiermee past zij gewoonweg de taqqui’a toe van de islam. Zozeer heeft zij zich – en met haar de hele Links-communistische Kerk – met een gelijksoortige premoderniteit als van de islam en moslims ingelaten.

Voorop gesteld: het beeld van een agent die iemand, wie dat ook is, met zijn knie op de nek om het leven brengt is ronduit vreselijk en volkomen verwerpelijk. Dat het statistisch significant meer bij zwarten dan bij blanken gebeurd in de VS is onzin. Mat Herben heeft dat aspect uitmuntend in een stuk op deze site uiteengezet en aangetoond.

“Halsema moet
onmiddellijk opstappen”

Halsema heeft afdoende bewezen niet geschikt te zijn voor deze taak en moet onmiddellijk opstappen. Voor haar opvolging zal ik deze keer wel solliciteren. Ik ben de leeftijd van 65 gepasseerd, so what? Het is geen zware klus. Ik meld nu reeds dat ik het voor het symbolische bedrag van 1 Euro zal doen. Dus niet voor het geld; heb ik niet nodig. Ook niet om het ‘aanzien’; ik red me zonder ook prima. Als Halsema tot burgemeester benoemd kon worden en als twee Ahmeds dat inmiddels ook zijn, dan is aan die functie ook weinig eer te behalen. Marcouch als ex politieagent en salafist Aboutaleb met zijn LTS, worden door Lodewijk Asscher zelfs als prima burgemeesters genoemd. Wat een niveau!

Maximaal 25% allochtonen

Nee, ik zal dat alleen doen om Amsterdam uit de klauwen van Mocro-moslims te bevrijden. Als eerste daad zal ik het stadhuis opschonen door onder meer de echtgenoot van de frauduleuze Fatima Elatik en consorten de laan uit te sturen. Ik zal er ook zorg voor dragen dat er maximaal 25% allochtonen in de stad gevestigd kunnen zijn en ook de wijken (allemaal: dus ook de grachtengordel) meer divers laten zijn. Mag dat wettelijk niet? Jammer: nood breekt wet. Daarna de Gemeentelijk wet- en regelgeving aanpassen in deze overwoekerde stad, in het bijzonder voor de ongewenste sujetten die deze stad zo af laten glijden met hun premoderne habits.

——————–

 

Prof. dr. David Pinto geldt als de expert bij uitstek rond interculturele vraagstukken en is oprichter/grootaandeelhouder van het Intercultureel Instituut (ICI). Inmiddels verscheen zijn 20e boek: ‘Een Marokkaanse Jood van Analfabete Ouders’.

Steun de Nieuwe Zuil via BackMe, en blijf bijdragen zoals deze mogelijk maken! De Nieuwe Zuil is een platform voor iedereen die realisme wil verspreiden!

Delen via


Lees ook

Discussieer mee!

Hier kan je reageren op onze artikelen en een inhoudelijke bijdrage leveren. Lees ook even onze huisregels.

Om te reageren dien je eerst aan te melden.

Reageer je voor de eerste keer? Registreer je dan hier.

Login hier in met je gebruikersnaam en het wachtwoord dat je per e-mail ontvangen hebt.

Maak hier een gebruikersnaam aan. Na verzenden ontvang je een e-mail met je wachtwoord waarna je meteen kunt inloggen en reageren.

Nieuwe gebruiker
*Verplicht veld
Nieuwe gebruiker
*Verplicht veld