Wat krijgen we nu? Het wordt steeds gekker. Boerin Anja werd gebeld door Hart van Nederland om haar verhaal te doen. Ze legt uit hoe het water de boeren aan de lippen staat, dat hun toekomst wordt vernietigd, en dat iedere boer hier uiting aan geeft op een eigen manier. Vervolgens belt Hart van Nederland haar nogmaals en zegt: “Wij zoeken toch een boer(in) die bereid is de protestacties te veroordelen.”

Zo blijkt opnieuw wat velen al vreesden: dat de mainstream media (of ze nu staatsgestuurd zijn of ‘commercieel’ {en dus óók staatsgestuurd}), dienen ter versterking van het narratief van de machthebbers. Triest! Gelukkig houdt Anja voet bij stuk en roept alle boeren op om zich niet te laten uitspelen tegen andere boeren in ruil voor wat media-aandacht. Klasse Anja! (tekst loopt door onder de video)

Je zou denken, Nederland heeft een prachtige boerensector, erg innovatief en milieuvriendelijk als je het afmeet tegen internationale standaarden, brengt veel geld en werk binnen voor de BV Nederland. Maar neen, de kartelpartijen willen kennelijk niet stoppen totdat we allemaal krekels en soja eten, “uit de fabrieken van de elite“, zoals Pim dat zo mooi zei in mijn Telegram-kanaal.

 

 

Steun de Nieuwe Zuil via BackMe, en blijf bijdragen zoals deze mogelijk maken! De Nieuwe Zuil is een platform voor iedereen die realisme wil verspreiden!

Delen via


Lees ook

Discussieer mee!

Hier kan je reageren op onze artikelen en een inhoudelijke bijdrage leveren. Lees ook even onze huisregels.

Om te reageren dien je eerst aan te melden.

Reageer je voor de eerste keer? Registreer je dan hier.

Geef een antwoord

Login hier in met je gebruikersnaam en het wachtwoord dat je per e-mail ontvangen hebt.

Maak hier een gebruikersnaam aan. Na verzenden ontvang je een e-mail met je wachtwoord waarna je meteen kunt inloggen en reageren.

Nieuwe gebruiker
*Verplicht veld
Nieuwe gebruiker
*Verplicht veld