Volgens NSC-leider Pieter Omtzigt past het woord ‘omvolking’ op geen enkele manier binnen het hoofdlijnenakkoord. De partijleider gaat ervan uit dat de beoogd PVV-minister van Asiel en Migratie, Marjolein Faber, deze term niet zal bezigen als zij toetreedt tot het nieuwe kabinet. Daar heb ik wel beeld bij.

Door: Ton Nijhof

 

Het kan goed zijn dat het woord ‘omvolking’ geen gangbare term is in de komende kabinetsperiode, maar de woorden van Omtzigt moeten natuurlijk wel goed gewogen worden. Omtzigt zegt bijvoorbeeld niet dat er van omvolking “totaal geen sprake is.” Nee, Omtzigt zegt dat het “niet past in het huidige hoofdlijnenakkoord” en dat is natuurlijk wat anders. Alom wordt overigens beweerd dat dit een term uit de nazi-tijd is, vanaf zo ongeveer de 30-er jaren van de vorige eeuw. Dat is niet zo: eerder hebben b.v. Romeinen, Perzen, Ottomanen (Turken) en Arabieren de term niet alleen gebezigd, zij gaven er ook praktische uitvoering aan door overwonnen gebieden te bevolken met leden van de eigen bevolking of middels volksvermenging door (gedwongen) gemengde huwelijken, et cetera. Meer frappant nog  zijn in dat verband de Ottomaanse ‘Janitsaren’ wat Balkan-rekruten waren: gedwongen afgestane zoons van de lokale (christelijke) Balkan-bevolking. De overwonnen bevolkingen werden dus (vanaf ca. 1365 n.Chr.) door de ‘religie van de vrede’ gedwongen om kanonnenvoer te leveren.

Yusuf al-Qaradawi

Al Qaradawi. Afb: wikipedia

Het begrip wordt momenteel in toenemende mate gebruikt voor de goed zichtbare vervanging van de westerse, inheemse bevolking door immigranten met een niet-westerse cultuur, met name uit moslimlanden. Hierin zit een systeem; daar zit een bedoeling achter. Wie die islamitische bedoeling geopenbaard wil zien, kan bijvoorbeeld eens wat lezen (pdf, 1998) van de inmiddels overleden ‘huisfilosoof’ van de moslimbroederschap, Yusuf al-Qaradawi (1926 – 2022). Die voorspelde in 2002 aansluitend dat “de islam zal terugkeren naar Europa als veroveraar en overwinnaar.” Hij verwees daarmee naar de geschiedenis, waarin de veroveringsreligie tweemaal werd verdreven: in 732 na de slag bij Poitiers (Frankrijk) en in 1683 bij het ontzet van Wenen, Oostenrijk. Het doel behoefde volgens hem niet noodzakelijkerwijs met het zwaard te worden bereikt, maar kon ook “door demografische groei worden gerealiseerd.” Het ziet ernaar uit dat de bedenkelijke adviezen van onze vriend Qaradawi navolging hebben gevonden: zie slechts de steden Amsterdam, Den Haag, Rotterdam en Utrecht. Van de burgemeester van Arnhem overigens, de Marokkaans-Nederlandse Ahmed Marcouch, is bekend dat hij een groot bewonderaar is van al-Qaradawi en die zijn aanwijzingen kennelijk letterlijk invulling geeft.

PVV

Het is die omvolkingsgedachte die een groot deel van het Nederlandse electoraat heeft bewogen om nadrukkelijk te kiezen voor de PVV; om daar een stevig halt aan toe te roepen. In mijn geboortejaar 1956 telde Nederland 11 miljoen inwoners, nu zijn dat er ruim 17 miljoen. Die toename van 60% kwam niet tot stand doordat de autochtone bevolking zich overwegend bezighield met copuleren, al was dat gedurende het kabinet Den Uyl en nog lang daarna een buitengewoon lucratieve bezigheid: “wat een land, waar je geld verdienen kan in het ledikant.” Inmiddels wordt de bevolkingsaanwas dus actief bevordert door de islamitische eenheden zelf, die zich de woorden van het ‘Asoosjale orkest’ kennelijk wel goed in de oren hebben geknoopt. Waarschijnlijk zonder het zich te realiseren, hebben de laatste kabinetten zich beziggehouden met de instructies van al-Qaradawi en een ware omvolkings-hausse plaats laten vinden: het migratiesaldo in 2019 bedroeg ca. 108.000 mensen, in 2020 ca. 68.000, in 2021 ca. 107.000, in 2022 ca. 224.000 en in 2023 ca. 142.000 mensen: in slechts een paar jaar globaal zo’n 650.000 vreemdelingen extra aan tafel voor sociale uitkeringen. Tel uit uw pensioen, met Rosenmöller (GL) als bewaker van het rendement.

Politiek omvolken

Wat er dus op korte termijn moet worden omgevolkt, is in de eerste plaats de politiek en hun koekoeksjongen in het semi-overheidsveld van toezichthouders en dergelijke. Dat ambtenarenleger van vooral achterbannen van de voorheen dominante partijen, moet zo spoedig mogelijk worden ontmanteld; het is een oneigenlijk verdiencircuit wat geen enkel doel dient, anders dan de eigen achterban van een royaal inkomen te voorzien, opgebracht door de belastingbetalers. Daar horen natuurlijk ook de NPO en de vluchtelingenindustrie bij, evenals de afdeling ‘ontwikkelingshulp’. Aan het klimaat sterven geen mensen, maar in dit land verdienen mensen eraan en het rondgepompte kapitaal bestaat ook daar uit door de werkende (overwegend autochtone) burgers opgebracht (belasting-) geld.

Pim Fortuyn was de eerste die de politieke krachten, die een dergelijke verdeling van het belastinggeld al langer op het oog hadden, nadrukkelijk in de weg stond; hij werd vermoord. Omtzigt moet zelf ook met de dood in de schoenen hebben gelopen (en wellicht nog) toen het gewicht van de woorden “Positie Omtzigt: functie elders” tot hem doordrong. Een ritje met de auto of trein van Enschede naar Den Haag of vice versa, werd ineens een heikele onderneming. Ook nu zal hij zijn woorden voorzichtig kiezen, want een Volkert is nooit ver weg en een trein- of autorit naar Den Haag zal nog steeds ongemakkelijk voelen. Gelukkig zijn we inmiddels zover dat als er nu wat zou gebeuren op dat terrein, de bevolking absoluut niet meer te houden is, niet door leger, politie of wat van club ook. Sterker: grote delen van die organisaties zullen zich naast de bevolking (waar zijzelf ook onderdeel van uitmaken) opstellen.

De gevestigde politiek kan er maar beter alvast rekening mee houden: er gaat een omvolking plaatsvinden. Maar wel anders dan volgens hun eigen plan.

——————————

 

Steun de Nieuwe Zuil via BackMe, en blijf bijdragen zoals deze mogelijk maken! De Nieuwe Zuil is een platform voor iedereen die realisme wil verspreiden!

Delen via


Lees ook

Discussieer mee!

Hier kan je reageren op onze artikelen en een inhoudelijke bijdrage leveren. Lees ook even onze huisregels.

Om te reageren dien je eerst aan te melden.

Reageer je voor de eerste keer? Registreer je dan hier.

Geef een antwoord

Login hier in met je gebruikersnaam en het wachtwoord dat je per e-mail ontvangen hebt.

Maak hier een gebruikersnaam aan. Na verzenden ontvang je een e-mail met je wachtwoord waarna je meteen kunt inloggen en reageren.

Nieuwe gebruiker
*Verplicht veld
Nieuwe gebruiker
*Verplicht veld