Op oudejaars avond kregen Sid en Lex het idee om een heruitgave te geven van het boek Cultuurmarxisme (recensies hier te lezen). Het thema blijft immers prangend én relevant; bovendien zijn nu ook nieuwe hoofdstukken opgenomen. Namelijk een hoofdstuk van Sid dat heet ‘Het marxisme verwelkte in het Oosten maar floreert in het Westen’ en een antwoord van Lex op de review van Anton Jäger.

Paul Cliteur gaat in op het concept rechtstaat, en op de paradoxale situatie dat zowel kosmopolitische D66’ers denken dat zij voor de rechtstaat vechten als nationalistische PVV’ers, en op hoe dit alles samenhangt met cultuurmarxisme. Ook gaat het over gluiperige boekhandeltjes die de werken van Bas Heijne en Femke Halsema opdringen.

U kunt Sid Lukkassen volgen via Telegram, zijn nieuwsbrief en steunen via BackMe.

Steun de Nieuwe Zuil via BackMe, en blijf bijdragen zoals deze mogelijk maken! De Nieuwe Zuil is een platform voor iedereen die realisme wil verspreiden!

Delen via


Lees ook

Discussieer mee!

Hier kan je reageren op onze artikelen en een inhoudelijke bijdrage leveren. Lees ook even onze huisregels.

Om te reageren dien je eerst aan te melden.

Reageer je voor de eerste keer? Registreer je dan hier.

Geef een antwoord

Login hier in met je gebruikersnaam en het wachtwoord dat je per e-mail ontvangen hebt.

Maak hier een gebruikersnaam aan. Na verzenden ontvang je een e-mail met je wachtwoord waarna je meteen kunt inloggen en reageren.

Nieuwe gebruiker
*Verplicht veld
Nieuwe gebruiker
*Verplicht veld