Dit is een bijdrage van Carl Fink

We maken roerige tijden mee en ik vrees dat dit slechts het begin is van wat er de komende jaren op ons af komt.

Feit is dat we enerzijds te maken hebben met een incompetent – en geheel ontspoort – politiek systeem dat zich anderzijds (o.a. door chantage en omkoping) laat manipuleren door talloze belangengroepen die dat systeem in een wurggreep hebben weten te krijgen en die hun eigen redenen hebben om de chaos waarin we leven in stand te houden en te stimuleren. Vergeleken met deze “Hoge School van Corruptie” bevindt de eertijds alom zo gevreesde maffia zich nog in de kleuterklas.

Niet alleen Maurice de Hond heeft zijn twijfels over wat ons dagelijks via de propagandakanalen van de overheid wordt voorgehouden, ook een groeiend aantal anderen (deskundigen) zit op die golflengte. Velen worden echter monddood gemaakt of uit hun ambt/baan ontslagen dan wel voor fascist of racist uitgemaakt en op (anti-)Social Media gedemoniseerd.

Een voorbeeld van zo’n afvallige (die zich evenwel niet in hoeft te houden aangezien hij niet meer van “het systeem” afhankelijk is) is Willem Engel – wiens onderstaande video ik jullie niet wil onthouden:

https://www.cafeweltschmerz.nl/lockdown-gebaseerd-op-verborgen-modellen-en-de-foute-tests-willem-engel-en-ramon-bril/

Wat de toekomst betreft

Of de dwangmatigheden, die ons uit naam van Corona alom zijn opgelegd, al dan niet binnenkort, geheel of gedeeltelijk (of überhaupt) worden opgeheven zal moeten blijken. En daarmee meteen ook ieders vrijheid (niet alleen om te reizen). “Het volk” in zijn algemeenheid gelooft nog dat alles wat ons thans overkomt en nog zal overkomen een voortvloeisel is uit Corona (en de politiek zal er alles aan doen dat geloof in stand te houden). Zij “die de markten volgen” weten echter al zo’n 10 jaar dat “men” het interne rottingsproces van het financieel/politieke systeem ongelimiteerd – en zelfs in toenemende mate – zijn gang liet gaan en dat derhalve een nog grotere crisis aanstaande en onvermijdelijk zou zijn.

De mate van financieel, economisch en fiscaal wanbeheer sinds de bankencrisis laat daar geen twijfel over bestaan. In september 2019 was het de facto dan ook zover: de “Repo”-crisis bracht de financiële wereld op de rand van instorten – in het zicht van iedereen maar miskend, veronachtzaamd dan wel gebagatelliseerd door m.n. Keynesiaanse economen die tot ver in de krochten van westerse overheden zijn doorgedrongen en daar het beleid bepalen. De daaropvolgende uitbraak van Corona was dan ook een “God sent” bliksemafleider voor de autoriteiten en het virus zal dan ook de schuld krijgen van alles wat ons overkomt en nog gaat overkomen. Hiermee kunnen de werkelijke schuldigen van de chaos hun verantwoordelijkheid ontlopen. Inmiddels draait de geldpers op volle toeren en worden er biljoenen(!) extra gecreëerd en verstrekt aan partijen die dat niet nodig hebben maar wel goed kunnen gebruiken om hun reeds bestaande vermogens nog verder te laten toenemen. Diegenen die het wèl nodig hebben krijgen de left-overs – als die er al zijn.

“We zitten met z’n allen in een
asylum, run by lunatics”

We zitten met z’n allen in een “asylum, run by lunatics” en kunnen dankzij het journaal dagelijks vaststellen hoeveel goed-geïndoctrineerde en van alle werkelijkheid losgezongen mede-lunatics men heeft weten te kweken – de wereld lijkt nog slechts te bestaan uit Manchurian Candidates die het als hun heilige opdracht zien chaos te creëren in de veronderstelling (ijdele hoop) een betere maatschappij te kunnen en moeten creëren – zonder enige acht te slaan op de geschiedenis. En die geschiedenis leert dat dit slecht gaat aflopen. Ik ben dan ook van mening dat het tijdperk van “ieder voor zich” is aangebroken, aangezien er geen God (lees: Overheid) meer is die in staat is “voor ons allen” te zorgen. Eerder nog helpt die – zelfs enthousiast – mee aan de afbraak.

Dansend ten onder

Net als de reizigers op de Titanic stevent de samenleving af op een ijsberg – en wellicht hebben we die reeds geraakt. Tot het moment van kapseizen zal de band echter blijven doorspelen terwijl zal men al dansend ten onder gaat.

Wij kunnen slechts hopen dat iedereen die we een warm hart toe dragen hier zo goed mogelijk uit komt. Mijn streven is om de komende tijd zo goed (en liquide) mogelijk door te komen en ons te wapenen tegen datgene dat (of diegenen die) ons bestaan bedreigt. Daarbij wil ik de signalen die mij dienaangaande bereiken met anderen delen, opdat een ieder daar een eigen mening over kan vormen en er hopelijk zijn/haar voordeel mee kan doen.

——————–

Steun de Nieuwe Zuil via BackMe, en blijf bijdragen zoals deze mogelijk maken! De Nieuwe Zuil is een platform voor iedereen die realisme wil verspreiden!

Delen via


Lees ook

Discussieer mee!

Hier kan je reageren op onze artikelen en een inhoudelijke bijdrage leveren. Lees ook even onze huisregels.

Om te reageren dien je eerst aan te melden.

Reageer je voor de eerste keer? Registreer je dan hier.

Login hier in met je gebruikersnaam en het wachtwoord dat je per e-mail ontvangen hebt.

Maak hier een gebruikersnaam aan. Na verzenden ontvang je een e-mail met je wachtwoord waarna je meteen kunt inloggen en reageren.

Nieuwe gebruiker
*Verplicht veld
Nieuwe gebruiker
*Verplicht veld