Afgelopen vrijdag was de borrel van De Nieuwe Zuil in Utrecht. Het doel was netwerken en mensen zich realistisch laten uitspreken waar dat elders niet kan.

Het was een leuk feestje, zo’n dertig bezoekers. Het was een informele bijeenkomst en geen groot event met sprekers, dus het was niet grootschalig zoals eerdere events. Hierdoor was er nog meer gelegenheid voor gezellige informele gesprekken, er is ook geen gigantisch PR-festijn aan vooraf gegaan zoals bij eerdere events waar met tickets, gastsprekers en eventbrite werd gewerkt.

Reacties van bezoekers

Susan: “Erg gezellig, goede locatie.”

Jan: “Leuke avond, het was gezellig, heb me prima vermaakt.” Jan vraagt zich wel af waarom er niet meer mensen zijn gekomen uit de intussen flink gegroeide FB-groepen van DNZ.

“Heel gezellig, veel leuke mensen gesproken” aldus Wiep.

Bart laat weten het “Super leuk!” gehad te hebben: “Fijn om met mensen vrijuit te praten face to face. Ook leuk om de mengelmoes te zien van hoogopgeleiden tot MBO!”

U ziet het, de mengelmoes van jong en oud, hoog- en laagopgeleid, man en vrouw: het is de unique selling point van DNZ. Een echte dwarsdoorsnede. Alle lagen in de samenleving samen!

Het meeste epische verhaal kwam van Paul. Die bleef na afloop nog even hangen met wat jongedames. Zij begonnen een discussie over klimaat maar wilden wél mee in een Bentley. Hoe dat is afgelopen? Vraag het de volgende keer aan Paul bij een volgende borrel!

Steun de Nieuwe Zuil via BackMe, en blijf bijdragen zoals deze mogelijk maken! De Nieuwe Zuil is een platform voor iedereen die realisme wil verspreiden!

Delen via


Lees ook

Discussieer mee!

Hier kan je reageren op onze artikelen en een inhoudelijke bijdrage leveren. Lees ook even onze huisregels.

Om te reageren dien je eerst aan te melden.

Reageer je voor de eerste keer? Registreer je dan hier.

Login hier in met je gebruikersnaam en het wachtwoord dat je per e-mail ontvangen hebt.

Maak hier een gebruikersnaam aan. Na verzenden ontvang je een e-mail met je wachtwoord waarna je meteen kunt inloggen en reageren.

Nieuwe gebruiker
*Verplicht veld
Nieuwe gebruiker
*Verplicht veld