Dit is een artikel van Kris Flores

Ik praat met heel veel mensen door het hele land en het liefst van aangezicht tot aangezicht onder het genot van een hapje en een drankje. Ik kan niet ontkennen dat het een hobby van mij is. Zo heb ik met enige regelmaat contact met Jan Kroon, een man die ontzettend kennis bezit over The Deep State en de donkere structuren waar maar weinig mensen weet van hebben. Hij attendeerde me op de nieuwe bijdrage van Kevin Shipp, een ex CIA man, een Whistle Blower met een eigen YouTube kanaal, The Shipp Intelligence Report.

Zijn wij eigenlijk wel vrij?

In wat voor wereld leven we nu, of beter gezegd, in wat voor wereld willen we leven? Hebben we eigenlijk wel door wat er werkelijk aan de hand is? China is koploper waar het om een sociaal puntensysteem. Maar in hoeverre zijn wij in onze vrije wereld eigenlijk wel vrij? Het deugdiscours noopt je onderhand om op je woorden te letten. Te allen tijde en op straffe van sociale en economische uitsluiting. Hoe groot is de greep van technocraten op onze wereld en hebben zij straks nog politici nodig om ons te beheersen? We leveren elke dag meer privacy in, allemaal onder het mom van veiligheid voor ons, de burger. Maar in hoeverre kunnen wij nog los komen van dit systeem dat steeds meer door algoritmen wordt bepaald? Google, Amazon, Internet of Things, zij leveren ons gemak in ruil voor onze Data. Wat zit daar achter?

In deze video worden meerdere thema’s over wat ons in de nabije toekomst te wachten staat in vlot tempo besproken.

Kevin Shipp spreekt met Patrick Wood, schrijver van onder andere ’Technocracy’, over “New International Economic Order“.

—————————

—————————

Steun de Nieuwe Zuil via BackMe, en blijf bijdragen zoals deze mogelijk maken! De Nieuwe Zuil is een platform voor iedereen die realisme wil verspreiden!

Delen via


Lees ook

Discussieer mee!

Hier kan je reageren op onze artikelen en een inhoudelijke bijdrage leveren. Lees ook even onze huisregels.

Om te reageren dien je eerst aan te melden.

Reageer je voor de eerste keer? Registreer je dan hier.

Login hier in met je gebruikersnaam en het wachtwoord dat je per e-mail ontvangen hebt.

Maak hier een gebruikersnaam aan. Na verzenden ontvang je een e-mail met je wachtwoord waarna je meteen kunt inloggen en reageren.

Nieuwe gebruiker
*Verplicht veld
Nieuwe gebruiker
*Verplicht veld