Ruim 13 miljoen kiesgerechtigde Nederlanders kunnen vandaag tot 21.00 uur stemmen voor de Provinciale Staten- en Waterschapsverkiezingen. Bij DNZ hebben we veel stemadviezen en ons beste advies is: ga stemmen.

Door: Ton Nijhof

Het debat van gisteravond was niet van niveau. Zo kwam de omhoog gevallen PvdA leidster Kuiken (zij behaalde bij de laatste verkiezingen 19.453 stemmen bij een kiesdeler van 69.486…) niet veel verder dan de opmerking dat FvD-voorman Baudet waarschijnlijk bruine laarzen had. De voorvrouw van de arbeidersklasse, die er zelf graag een weekje tussenuit trekt voor een korte vliegtrip naar Curaçao om daar te gaan zeeduiken (…), was gesoigneerd als een snol en leek in niets op een voorvechter van de PvdA-achterban belangen. Dat hele debat was niet veel meer dan een ordinaire scheldpartij over de actuele haringprijzen.

De belangrijkste leidraad zou voor de kiezers moeten zijn wat er momenteel gebeurt in ons land op het terrein van gezondheidszorg (b.v. Covid-19 vaccinaties en de onverholen dwang en bedreigingen), het klimaat (het NIMBY-westen plempt de vermeende klapwiekende en zonnebadende oplossingen bij voorkeur op het platteland), de Groningers (voor Turkse en Syrische aardbevingsslachtoffers kunt u nog storten op Giro 555 en voor Groningers nergens) en de vluchtelingenstroom (kom maar binnen met je kech en die Nederlanders daarginds jagen we wel weg). Deze dossier bepalen in toenemende mate het beeld in ons land en als u vindt dat hier de perfecte oplossingen voor zijn gevonden: steun vooral het politieke kartel en wij zijn dan alvast huisjes aan het kijken in Hongarije.

Het kwakkelbeleid van de volledig verlinkste politieke monopolisten voert ons land en de burgers als lemmingen naar de afgrond.

Eerste Kamer

Wilt u dat het kartel op korte termijn vertrekt, dan is daar vandaag een goed begin mee te maken. De Provinciale Staten kiezen straks immers hun kandidaten voor de Eerste Kamer en daar is een flinke bres te slaan. De alternatieven zijn er meer dan voldoende en hun ontstaan moet voor de vele critici van het beleid een teken zijn dat zij bepaald niet alleen staan. Welke van die partijen u kiest maakt niet zo veel uit, al kan BBB een laatste zetje goed gebruiken om als grootste uit de bus te komen. Maar ook FvD (waarvoor onze Sid kandidaat is!), PVV, JA21 en BVNL zijn uitstekende alternatieven.  Wanneer de regeringspartijen in de Eerste Kamer nog verder worden gedecimeerd dan nu al het geval is, dan is regeren voor hen een vrijwel onmogelijke opgave. Zij zouden zich dan tot de communisten moeten wenden en die willen Nederland per definitie ten gronde richten; bacteriën etteren het best in flinke wonden. Kortom: dat wordt een vlotte exit.

Het moet heel anders in dit land en u kunt daar vandaag voor zorgen. Ik zou het maar doen.

——————–

PS: Als de wind niet draait komt het FvD – en andere partijen rechts van het midden – vandaag veel beter uit de bus dan de reguliere voorspellers willen doen geloven. De voorspellers werken vaak in opdracht van de heersende politiek en omdat mensen nu eenmaal graag ‘ergens bij willen horen’, wordt standaard ‘voorspeld’ dat de heersende politieke kongsi “het heel goed doet in de peilingen“. Trap er niet in, trap ze eruit!

Steun de Nieuwe Zuil via BackMe, en blijf bijdragen zoals deze mogelijk maken! De Nieuwe Zuil is een platform voor iedereen die realisme wil verspreiden!

Delen via


Lees ook

Discussieer mee!

Hier kan je reageren op onze artikelen en een inhoudelijke bijdrage leveren. Lees ook even onze huisregels.

Om te reageren dien je eerst aan te melden.

Reageer je voor de eerste keer? Registreer je dan hier.

Geef een antwoord

Login hier in met je gebruikersnaam en het wachtwoord dat je per e-mail ontvangen hebt.

Maak hier een gebruikersnaam aan. Na verzenden ontvang je een e-mail met je wachtwoord waarna je meteen kunt inloggen en reageren.

Nieuwe gebruiker
*Verplicht veld
Nieuwe gebruiker
*Verplicht veld