Scroll naar beneden voor de betreffende screenshots

De gevestigde orde heeft geleerd van Fortuyn. Ze willen dat dit weer gebeurt. Nu hebben ze ook Big Tech achter zich, dat ervoor zorgt dat u overal berichten met misleidende, suggestieve koppen krijgt gepushed. Zelfs als je dit helemaal niet wíl lezen en gewoon iets wil opzoeken.

D66’er Sjoerd Sjoerdsma omschrijf Thierry Baudet als “meeloper van een oorlogsmisdadiger”. Terwijl het enige wat Baudet doet, is pleiten om tot rede te komen en het conflict tussen Rusland en Oekraïne niet verder te laten escaleren. We gaan allemaal naar de klote en China is de lachende derde. Zo is het gewoon.

Ineens lijkt Covid19 vergeten en verdwenen. Plots is iedereen druk op zoek om zogenaamde ‘Russische meelopers’ aan te wijzen. Wat zit hierachter?

Het gaat om het creëren van zondebokken. Het kwartje valt dat de huidige en toekomstige generaties het in West-Europa véél slechter gaan krijgen dan de voorgaande. Daarom worden er nu zondebokken gecreëerd om die spanningen op af te reageren. Namelijk [1] Russen en [2] mensen die pleiten voor de-escalatie.

Zelfs Russen die helemaal geen flikker te maken hebben met Poetin of diens regime, moeten zich nu verantwoorden of krijgen anders de volkswoede over zich heen. Zie tweet Wierd Duk hieronder.

Waar eindigt dit? Als we in de duinen worden afgeknald? Sjoerdsma zou erbij in zijn handen wrijven, dat is duidelijk.

 

Steun de Nieuwe Zuil via BackMe, en blijf bijdragen zoals deze mogelijk maken! De Nieuwe Zuil is een platform voor iedereen die realisme wil verspreiden!

Delen via


Lees ook

Discussieer mee!

Hier kan je reageren op onze artikelen en een inhoudelijke bijdrage leveren. Lees ook even onze huisregels.

Om te reageren dien je eerst aan te melden.

Reageer je voor de eerste keer? Registreer je dan hier.

Geef een antwoord

Login hier in met je gebruikersnaam en het wachtwoord dat je per e-mail ontvangen hebt.

Maak hier een gebruikersnaam aan. Na verzenden ontvang je een e-mail met je wachtwoord waarna je meteen kunt inloggen en reageren.

Nieuwe gebruiker
*Verplicht veld
Nieuwe gebruiker
*Verplicht veld