Een avondklok! Hoe bedenkelijk allemaal. Even dóórdenken kunnen die politici en hun adviseurs blijkbaar niet. Of nee, laat ik het positief brengen:

Ik heb een VEEL beter alternatief voor de avondklok! MARK, doe er je grote voordeel mee. VOORKOM deze rigoureuze maatregel. Het is een maatregel waarvan het voordeel TOTAAL niet opweegt tegen het nadeel. Gooi het over de volgende boeg… Weet je wat, ik schrijf alvast even op wat je morgenavond met jouw dictie vast heel erg indrukwekkend in de huiskamers kan laten doordringen.

Landgenoten… We gaan NIET voor een avondklok! WEL gaan we u allen vragen, BOVENOP wat we al een aantal weken doen, de komende weken OOK het VOLGENDE te doen. Met NAME richt ik me tot de JONGEREN… al is het natuurlijk ook aan anderen gericht.
Het kabinet is zich er ZEER van bewust dat deze tijden OOK voor jullie, de jongeren, gewoon PITTIGE tijden zijn. Evenementen worden vooral door jullie gemist, elkaar ontmoeten in café’s wordt jullie alweer een flinke tijd ontnomen. FEESTEN zitten er al evenmin in. Wij weten HEEL goed dat er VEEL van jullie wordt gevraagd. En TOCH willen wij jullie vragen om NOG meer te doen.
Wij vragen jullie om MET je EIGEN vriendenclub in overleg te gaan. Dat kan natuurlijk PRIMA met je mobiel, met Whatsapp of Telegram of Signal, of gewoon bellen.
GA . IN . OVERLEG!
Maak onderling de AFSPRAAK jullie groep voorlopig OP te splitsen. Op te splitsen in groepjes van maximaal 3 of desnoods 4. En SPREEK AF dat die 3 of 4 elkaar onderling WEL gaan ontmoeten. Elkaar ontmoeten… desnoods ELKE dag!
ONZE toestemming heeft het!
Als jullie dan maar WEL die groepjes ECHT beperken en DUS het contact met de ANDEREN uit die GROTERE groep beperken tot digitaal contact.
Dus heb jij wel 10 vrienden en vriendinnen? Overleg met elkaar en maak er DRIE groepen van. Ab, Ben en Corinne vormen een groep die elkaar de komende weken gewoon mogen opzoeken. Dirk, Els en Frans zijn dan de TWEEDE groep. De DERDE groep bestaat dan uit Gea, Helen, Ilse en Johan.
DEZE vorm van bij elkaar komen heeft onze ZEGEN, want het gaat het risico van verspreiden van het virus STERK verkleinen. En dat is PRECIES wat niet alleen WIJ willen, maar ook VAST en zeker JULLIE. Immers, hoe SNELLER wij SAMEN dit virus eronder krijgen, hoe EERDER wij al deze UITERST vervelende maatregelen weer kunnen opheffen.
DOEN JULLIE MEE?
IK REKEN OP JULLIE!

 

Steun de Nieuwe Zuil via BackMe, en blijf bijdragen zoals deze mogelijk maken! De Nieuwe Zuil is een platform voor iedereen die realisme wil verspreiden!

Delen via


Discussieer mee!

Hier kan je reageren op onze artikelen en een inhoudelijke bijdrage leveren. Lees ook even onze huisregels.

Om te reageren dien je eerst aan te melden.

Reageer je voor de eerste keer? Registreer je dan hier.

Geef een antwoord

Login hier in met je gebruikersnaam en het wachtwoord dat je per e-mail ontvangen hebt.

Maak hier een gebruikersnaam aan. Na verzenden ontvang je een e-mail met je wachtwoord waarna je meteen kunt inloggen en reageren.

Nieuwe gebruiker
*Verplicht veld
Nieuwe gebruiker
*Verplicht veld