Na de uiterst succesvolle crowdfunding voor het project “Verhalen uit de samenleving” ben ik op dit moment bezig met het schrijven aan de omvangrijke bundel met inspirerende verhalen die ik al in groten getale binnenkrijg. Inmiddels staat ook voor 20 juli de eerste café-avond van De Nieuwe Kerk ingepland; tickets kun je hier bestellen.

In de tussentijd kan ik nog wat bijkomen van de hectiek van de afgelopen maanden, maar helemaal stilzitten doe ik niet. Op dit moment ben ik regelmatig te gast bij Sander van Luit in zijn podcast Vrij Denken. Recentelijk ben ik begonnen met de podcastserie Life and times of dr. Sid, waarin we samen door de verschillende decennia van mijn leven gaan, vanaf de jaren ’80 en ’90 naar de huidige tijd, tot ver in de toekomst. Houd deze serie zeker in de gaten!

Nog tijdens de crowdfundingsactie heb ik met Sander een speciale aflevering opgenomen waarin we het specifiek over De Nieuwe Kerk hebben. Wat zijn de redenen waarom ik dit doe? Wat gaat er concreet gebeuren met de opbrengst van de crowdfunding? Welke achtergronden spelen er mee?

Steun de Nieuwe Zuil via BackMe, en blijf bijdragen zoals deze mogelijk maken! De Nieuwe Zuil is een platform voor iedereen die realisme wil verspreiden!

Delen via


Discussieer mee!

Hier kan je reageren op onze artikelen en een inhoudelijke bijdrage leveren. Lees ook even onze huisregels.

Om te reageren dien je eerst aan te melden.

Reageer je voor de eerste keer? Registreer je dan hier.

Login hier in met je gebruikersnaam en het wachtwoord dat je per e-mail ontvangen hebt.

Maak hier een gebruikersnaam aan. Na verzenden ontvang je een e-mail met je wachtwoord waarna je meteen kunt inloggen en reageren.

Nieuwe gebruiker
*Verplicht veld
Nieuwe gebruiker
*Verplicht veld