Islamleraar Musa Ibn Yusuf van het islamitische centrum Ar-Rahmah in Veenendaal moedigt moslims aan om niet-moslims te haten en vijandigheid te tonen tegenover andersgelovigen, volgens de Telegraaf. Het wordt tijd om dit soort grondrechtenschenders zonder pardon ons land uit te knikkeren.

Door: Ton Nijhof

Deze ‘islamleraar’ is een toonbeeld van wat er mis is met de islamitische doctrine; deze ideologie is in alle opzichten in strijd met de meest fundamentele menselijke waarden. Een religie die oproept om haat te koesteren jegens anderen, is geen religie maar een recept om mensen knettergek te maken en daarvan getuigen de aanslagen, die nagenoeg uitsluitend worden gepleegd door mensen die stapelgek zijn geworden van de islamitische predikers. De inrichting van een maatschappij is een zaak van overleg tussen mensen met verschillende opvattingen en gelukkig niet van zelfbenoemde religieuze ‘experts’ zoals deze vermeende ‘islamleraar’.

——————————

——————————

Ergens halverwege het ‘opvoedingsprogramma’ bazelt deze baardman nog wat over Grieken en Latijnen, als om zijn vermeende intellectuele kennis en vaardigheden wat kracht bij te zetten. Dat zal in onopgeleide kringen vast heel stoer klinken, maar deze man maakt in het filmpje duidelijk ook daarvan totaal geen kaas te hebben gegeten. Hij toont slechts een hoopje intellectueel wrakhout en zeker geen ‘geleerdheid’. Dat is met talloze islamitische predikers het geval: zij hebben van godsdienstwetenschappen net zoveel verstand als een koe van hoepelen, kunnen alleen de Koran reciteren en dan nog verkeerd ook.

Wilders

Belangrijker is dat deze mohammedaanse ‘leraar’  de islamieten in ons land opzet om grondrechten (conform b.v. artikel 1 Gw) van anderen te schenden, terwijl zijzelf daar voortdurend beroep op doen. Zo werd de leider van de momenteel grootste partij in ons land, eerder veroordeeld voor ‘groepsbelediging’ omdat hij zijn gehoor vroeg of zij “meer of minder Marokkanen” in hun stad wilden. Omdat de toehoorders “minder, minder, minder” scandeerden, werd Wilders veroordeeld voor ‘belediging’ in plaats van degenen die om minder Marokkanen verzochten.

De optochten die vooraf gingen aan de aangiftes tegen Wilders destijds, met een brullende burgemeester voorop, blijven nu uit. Ik heb ook mevrouw De Breij nog niet horen kwelen of zij bij iemand mag schuilen als dit soort islamitische engnekken nog meer ruimte krijgt om dit land op stelten te zetten.

Dubieuze figuren zoals deze Musa Ibn Yusuf, die oproepen om de Nederlandse Grondwet aan de islamitische laars te lappen, moet onmiddellijk het Nederlandse paspoort worden afgenomen, om hen vervolgens als ongewenste vreemdelingen uit te zetten, b.v. naar het land van herkomst of van diens voorouders. Datzelfde geldt voor islamitische burgemeesters in ons land – op zichzelf ook al zo’n tragische vergissing – die er niet in slagen om basale grondrechten zoals de vrijheid van meningsuiting (art. 7 Gw) voorrang te geven boven persoonlijke overtuigingen onder dubieuze sekteleden, ook in dit geval de islamitische.

Wie onze grondwet kennelijk niet wenst te respecteren en onze cultuur, met uitzondering van het sociale vangnet, tot op het bot veracht, heeft hier niets te zoeken en gaat maar terug naar waar hij of zij kennelijk beter uit de voeten kan. Het gedonder met moordaanslagen en luidkeelse moordverzoeken tijdens ‘Palestina-protesten’ zijn meer dan voldoende aanleiding om dergelijk rapaille er meteen uit te trappen.

Opgeruimd staat netjes.


Ton Nijhof. Foto: Sjef Prins / APA

Ton Nijhof (1956) is zelfstandig dwarsdenker, politiek voslagen incorrect en auteur van o.m. ‘De Afrekening – Kroniek van een getergd volk‘ en redacteur van ‘Tegen de Tribalisering – De terugkeer van de stammencultuur in de moderne wereld‘. Komend najaar verschijnt het boek ‘Platte Präöties: genöl van vrögger‘ over leven en (Nedersaksische) taal in de IJsselvallei. Daarnaast publiceert hij regelmatig op diverse websites, in het bijzonder op DeNieuweZuil, NieuwRechts en Sta-Pal / OSL-StaVast.

.

Steun de Nieuwe Zuil via BackMe, en blijf bijdragen zoals deze mogelijk maken! De Nieuwe Zuil is een platform voor iedereen die realisme wil verspreiden!

Delen via


Lees ook

Discussieer mee!

Hier kan je reageren op onze artikelen en een inhoudelijke bijdrage leveren. Lees ook even onze huisregels.

Om te reageren dien je eerst aan te melden.

Reageer je voor de eerste keer? Registreer je dan hier.

Geef een antwoord

Login hier in met je gebruikersnaam en het wachtwoord dat je per e-mail ontvangen hebt.

Maak hier een gebruikersnaam aan. Na verzenden ontvang je een e-mail met je wachtwoord waarna je meteen kunt inloggen en reageren.

Nieuwe gebruiker
*Verplicht veld
Nieuwe gebruiker
*Verplicht veld