In een tijdperk van universele tegenslagen (denk maar aan de val van Afghanistan), is er ook nog goed nieuws! Sid Lukkassen heeft een crowdfunding gelanceerd om tot een nieuw boek te komen met de titel ‘Wees afgrondelijk: de essentie van het niet-deugen’.

Door: Redactie

Hierin komt hij tot een universele analyse van het huidige tijdsbeeld. Er ontstaat een ‘Nieuwe Zuil’, door tal van ontwikkelingen, zie de opkomst van omroep Ongehoord Nederland. Er zijn nieuwe politieke partijen opgekomen die mensen vertegenwoordigen die zich niet gehoord voelen door de dominante linksliberale krachten.

Het goede nieuws is dat een afnemer maar liefst 1000 euro heeft gedoneerd aan Sids crowdfunding om tot dit boek te komen. Op BackMe leest u alles over dit project. Ook nam Sid samen met Tom Zwitser, van uitgeverij De Blauwe Tijger, een video op, om het project te verduidelijken:

(tekst loopt door onder de video)

De afnemer krijgt voor de 1000 euro de klapper met daarin het oorspronkelijke manuscript van het boek inclusief handgeschreven aantekeningen van de auteur. De nieuwe trotse eigenaar schreef de volgende verklaring: “Gasten zoals Sid, in de kracht van hun leven, moeten vrij baan hebben.” Even later kwam er nog een aanvullende toelichting: “In Nederland kun je nog niet eens bij een buitenlandse bank en bij de banken die we hebben, krijg je een glazuur van Black Lives Matter en/of LGBT pride propaganda over je heen.”

Enfin, in het project ‘Wees afgrondelijk’ analyseert Sid het verval van de rechtstaat en wat we in de nabije toekomst kunnen verwachten; hoe we ons daarop kunnen voorbereiden, en wat de hoopgevende, scheppende krachten zijn die in we in deze epische struggle kunnen aanboren.

De afnemer van de klapper lijkt vooral in de analyse van de afbrokkelende rechtstaat geïnteresseerd, en sprak een zorg uit over “omgekeerde Carl Schmitt principes toegepast op de rechterlijke macht – vandaag worden de antivaxxers aangepakt; morgen zijn de andersdenkenden aan de beurt.”

Het project steunen via BackMe kan hier. U kunt Sid tevens volgen in zijn bloedeigen Telegram groep.

——————–

 

Steun de Nieuwe Zuil via BackMe, en blijf bijdragen zoals deze mogelijk maken! De Nieuwe Zuil is een platform voor iedereen die realisme wil verspreiden!

Delen via


Lees ook

Discussieer mee!

Hier kan je reageren op onze artikelen en een inhoudelijke bijdrage leveren. Lees ook even onze huisregels.

Om te reageren dien je eerst aan te melden.

Reageer je voor de eerste keer? Registreer je dan hier.

Geef een antwoord

Login hier in met je gebruikersnaam en het wachtwoord dat je per e-mail ontvangen hebt.

Maak hier een gebruikersnaam aan. Na verzenden ontvang je een e-mail met je wachtwoord waarna je meteen kunt inloggen en reageren.

Nieuwe gebruiker
*Verplicht veld
Nieuwe gebruiker
*Verplicht veld