Goed nieuws voor Realistisch Nederland: de in realistische kringen inmiddels bekende documentaire “The Uncertainty Has Settled” van Marijn Poels is nu hier te bekijken op DNZ:

Deze documentaire is deel 1 van een trilogie, waarvan deel 2, “PARADOGMA”, sinds kort te zien is. In deze 2e documentaire snijdt Poels exact het onderwerp aan waarvoor De Nieuwe Zuil is opgericht: verkettering en het demoniseren van afwijkende meningen. De links-liberale Marijn Poels merkte op dat vooral in linkse kringen bepaalde standpunten taboe zijn, en dat emotie belangrijker lijkt te zijn dan feiten.

Marijn Poels toont met deze documentaires haarfijn aan hoe in de klimaatdiscussie maar ook in de maatschappij als geheel afwijkende meningen worden weggezet als “slecht”, “racistisch”, “fascistisch” en de rest van het u bekende riedeltje. Hiermee is bewezen hoe broodnodig De Nieuwe Zuil is! Draag daarom uw steentje bij aan onze organisatie of kom naar onze events!

Steun de Nieuwe Zuil via BackMe, en blijf bijdragen zoals deze mogelijk maken! De Nieuwe Zuil is een platform voor iedereen die realisme wil verspreiden!

Delen via


Lees ook

Discussieer mee!

Hier kan je reageren op onze artikelen en een inhoudelijke bijdrage leveren. Lees ook even onze huisregels.

Om te reageren dien je eerst aan te melden.

Reageer je voor de eerste keer? Registreer je dan hier.

Login hier in met je gebruikersnaam en het wachtwoord dat je per e-mail ontvangen hebt.

Maak hier een gebruikersnaam aan. Na verzenden ontvang je een e-mail met je wachtwoord waarna je meteen kunt inloggen en reageren.

Nieuwe gebruiker
*Verplicht veld
Nieuwe gebruiker
*Verplicht veld