Judgement Day Jihad Episode 3

Europa zal niet worden veroverd met het zwaard; dat zou te makkelijk zijn.

Deze documentaire is gemaakt door een Israëlische journalist die undercover, als nepvluchteling naar Europa probeert te reizen, vanuit Syrië, door Turkije, naar Duitsland. Hij weet illegale documenten te bemachtigen en wordt daarbij geholpen door schimmige lieden. Hij ontdekt de grote rol van het Turkse regime, de Moslimbroederschap en we zien hoe diep hun wortels in de Europese moslimgemeenschap doordringen. We krijgen de de wereld van de silent jihad te zien: de veel effectievere, sluipende kant van de islamisering dan die van de openlijke terreuraanslagen. Erdogan controleert hoeveel migranten Europa binnen komen. Alle migranten dromen van een vorstelijk leven in Duitsland.

Deze documentaire is begin 2018 uitgekomen en eerder door anderen gedeeld. Wij hebben deze documentaire hier geplaatst zodat een groter publiek deze, naar onze mening, zeer belangrijke documentaire kan zien.

Het heeft wat weg van Louis Theroux in zijn beste periode, maar dan met wat meer gevaar. Maarten Zeegers met een flinke scheut Die Hard.

We zouden willen zeggen ‘veel kijkplezier’, maar dat zou niet helemaal gepast zijn. ‘Sterkte’ is meer op zijn plaats.

Salaam

Delen via