Lieve lezers en lezeressen!

Het is weer tijd voor een Dr. Sid nieuwsbrief, want er is veel moois te melden! Inmiddels is mijn nieuwste boek verschenen: De greep op de publieke opinie. Bij uitgeverij Polemos, met een voorwoord van Dr. Raisa Blommestijn, bekend als presentatrice van ON!, en een nawoord van Joost Niemöller, bekend als auteur en journalist. Lees hier Raisa’s bericht op sociale media!

Bewust koos ik ditmaal een Vlaamse uitgever. Om drie redenen. Ten eerste, het belang van het verbinden van Nederland en Vlaanderen. Ten tweede, in Nederland zou het boek worden ondergeploegd door het nu aanstormende verkiezingsgeweld. Ten derde, er staan zaken in over Thierry Baudet, FvD en Ongehoord Nederland. Het is beter als deze analyses vanuit de ‘buitenwacht’ doordruppelen. (tekst loopt door onder de boekomslag)

Waar gaat het boek over? Over de concurrentie tussen enerzijds het ‘democratische’ vrije Westen, en anderzijds de Chinees-Russische as. Gevolgd door de vraag of het Westen zich via die competitie zal ontpoppen tot een globalistische technocratie. Waarvan we het voordenken zien bij het World Economic Forum (WEF).

Kort samengevat: de EU wil niet zijn zoals Rusland en China, en dus worden onze sociale media gereguleerd, om burgers te ‘beschermen’ tegen desinformatie. Deze visie is op zichzelf totalitair: men wordt wat men pretendeert te bestrijden. Een democratisch mensbeeld gaat er immers vanuit dat burgers het nieuws van meerdere kanten horen en vervolgens een eigenstandig, evenwichtig oordeel vormen.

Is deze ontwikkeling nog te stoppen? Mijn boek gaat er dieper op in. Ik behandel de vraag wat we kunnen doen om mensen ‘wakker te maken’.

Er zijn maar liefst drie (!) evenementen gepland om dit evenement voor u toegankelijk te maken! Op 23, 27 en 28 oktober. Wat een feest!🥳 (lees verder onder de afbeeldingen)


De aftrap is om 23 oktober, ’s avonds in Middelkerke. Daar zullen wij persoonlijk worden ontvangen en verwelkomd door burgemeester Jean-Marie Dedecker. Hierbij de inschrijvingslink. Bij alle bijeenkomsten zal ik boeken meebrengen zodat u ze kunt aanschaffen (met desgewenst een auteurshandtekening en/of persoonlijke boodschap).

Dan volgt op 27 oktober de presentatie van het boek in Velp: 19.30 (inloop) tot 23.00. Met niemand minder dan emeritus prof. Dr. Paul Cliteur. Inschrijven kan hier, via eventbrite.

Hierna op 28 oktober in Beverwijk: 19.30 (inloop) tot 23.00. Hier zal Joost Niemöller spreken. Schrijf u hier in via eventbrite! (tekst loopt door onder de afbeelding)

Dat is nog lang niet alles. Wist u dat Sid onlangs te gast was om te spreken in het programma ‘Ongehoord Nieuws’? Hier ging het over de nationale begroting, de Spreidingswet voor asielzoekers en de botsing tussen FvD en PVV in het begrotingsdebat. Bekijk hier de uitzending!

Ook was ik te gast te gast bij de Septimius Awards in Amsterdam, om daar uitgebreid verder te spreken met Alejandro Monteverde, de regisseur van de controversiële (en belangrijke) film Sound of Freedom. Het gaat over opstaan tegen kinderhandel en kindermisbruik. Alejandro sleepte bovendien de hoofdprijs in de wacht!

Dan wens ik u nog enkele recente artikelen voor te leggen van mijn hand.

» Als eerste, mijn verhandeling over Tanja Nijmeijer, de tot de FARC bekeerde studente. Wat kunnen wij leren uit haar levensloop?

» Dan, mijn Engelstalige verhandeling over ‘the non-apologetic right‘.

» En hier, de Nederlandse interpretatie ervan.

Tot slot wil ik u vragen om «mij te steunen via BackMe». Zodat ik tegen alle tegenwerking in, dit belangrijke werk kan voortzetten. Mijn dank is groot!
— Dr. Sid

Steun de Nieuwe Zuil via BackMe, en blijf bijdragen zoals deze mogelijk maken! De Nieuwe Zuil is een platform voor iedereen die realisme wil verspreiden!

Delen via


Discussieer mee!

Hier kan je reageren op onze artikelen en een inhoudelijke bijdrage leveren. Lees ook even onze huisregels.

Om te reageren dien je eerst aan te melden.

Reageer je voor de eerste keer? Registreer je dan hier.

1 reactie

Geef een antwoord

Login hier in met je gebruikersnaam en het wachtwoord dat je per e-mail ontvangen hebt.

Maak hier een gebruikersnaam aan. Na verzenden ontvang je een e-mail met je wachtwoord waarna je meteen kunt inloggen en reageren.

Nieuwe gebruiker
*Verplicht veld
Nieuwe gebruiker
*Verplicht veld