Beste vrienden en volgers van de Nieuwe Zuil,

Wij hebben de afgelopen tijd niet stilgezeten en willen dat graag met jullie delen. Ten eerste: de tiende aflevering van de eerste serie van De Zuilcast! Waarin Sid, Theo de Wit en Els Bijsterbosch een lang en episch gesprek voeren over Carl Schmitt en de geopolitieke godenstrijd.

Sid was vorige week te gast bij de podcast van de nieuwe tijd, waarin gesproken werd over de Nieuwe Zuil, wat hem bezig houdt en hoe zijn ideale Nederland eruitziet.

Ten slotte nog het artikel ‘Globalisering voor Dummies’. Dit is een episch relaas geschreven voor de Nieuwe Zuil door Frits Fiene, voormalig executive director bij Morgan Stanley. Hij zet een aardige boom op over de globalisering, met zoals hij laat zien INGRIJPENDE gevolgen voor het Westen en Nederland in het bijzonder.

Globalisering voor Dummies

Geniet ervan en hopelijk tot snel!

Vriendelijke groet, redactie DNZ.

Steun de Nieuwe Zuil via BackMe, en blijf bijdragen zoals deze mogelijk maken! De Nieuwe Zuil is een platform voor iedereen die realisme wil verspreiden!

Delen via


Discussieer mee!

Hier kan je reageren op onze artikelen en een inhoudelijke bijdrage leveren. Lees ook even onze huisregels.

Om te reageren dien je eerst aan te melden.

Reageer je voor de eerste keer? Registreer je dan hier.

Geef een antwoord

Login hier in met je gebruikersnaam en het wachtwoord dat je per e-mail ontvangen hebt.

Maak hier een gebruikersnaam aan. Na verzenden ontvang je een e-mail met je wachtwoord waarna je meteen kunt inloggen en reageren.

Nieuwe gebruiker
*Verplicht veld
Nieuwe gebruiker
*Verplicht veld