Door: Ton Nijhof

De politie bevestigt dat er aangifte is gedaan en doet onderzoek naar de zaak. Het verschijnsel verklaarde dat het door drie jongens bij een stoplicht werd uitgescholden. Het reageerde daar in eerste instantie niet op. Even later werd het van achteren van de fiets geduwd. De groep belagers groeide vervolgens tot zeven man, aldus het slachtoffer. “Ze scholden me uit voor ‘kankerhomo’ en iemand wilde mij slaan. Ik huilde, maar niemand hielp”.


Ineens weet je het: dit land is af! We zijn, op een paar ‘jongeren’ in Amsterdam na, gevorderd tot bijna het Walhalla. Het gaat niet meer om Kaboel, de formatie, de vluchtelingenstroom, de middeninkomens die ten onder gaan aan de belastingdruk, de kindertoeslagenaffaire, de hoogte van onze dijken, minder-minder-minder-koeien roepende politici, een onbenullige autorace in Zandvoort of vliegveld Lelystad: dit land is af. Klaar!

Goed: welk land zullen we nu eens volledig afmaken? Toch maar Afghanistan?

——————–

 

Steun de Nieuwe Zuil via BackMe, en blijf bijdragen zoals deze mogelijk maken! De Nieuwe Zuil is een platform voor iedereen die realisme wil verspreiden!

Delen via


Lees ook

Discussieer mee!

Hier kan je reageren op onze artikelen en een inhoudelijke bijdrage leveren. Lees ook even onze huisregels.

Om te reageren dien je eerst aan te melden.

Reageer je voor de eerste keer? Registreer je dan hier.

Geef een antwoord

Login hier in met je gebruikersnaam en het wachtwoord dat je per e-mail ontvangen hebt.

Maak hier een gebruikersnaam aan. Na verzenden ontvang je een e-mail met je wachtwoord waarna je meteen kunt inloggen en reageren.

Nieuwe gebruiker
*Verplicht veld
Nieuwe gebruiker
*Verplicht veld