Dat de islam niet naar Europa en Nederland is gekomen om eens even lekker vredig te gaan wezen en gewoon aan het werk te gaan, bewees de islamitische familie onder de naam DENK in ons Parlement.

Door: Ton Nijhof

Huidig DENK-voorman Van Baarle, bezigde in het Nederlandse Parlement de tekst “From the river tot the sea, let Palestine be free”. Net als in ’40 – ’45 kunnen we daar in Nederland de niet-Joodse schouders over ophalen en gewoon doorgaan met stamppotten koken, maar heel verstandig is dat niet. In het Midden-Oosten wordt deze frase onder moslims vooral gebezigd als het erom gaat wat er met de Israëliërs moet gebeuren. De meest innige wens van de islam is de dood van de Joden; alle Joden. En precies dat wordt met die frase ook bedoeld: van de rivier (de Jordaan) tot de zee (Middellandse Zee) moet het gebied worden vrijgemaakt van Joden. Als die religieuze taak eenmaal is voltooid dan is het nog niet klaar, want ook elders op de wereld wonen nog Joden.

Afb: collectie Rotterdams museum / wikipedia.

Dat is dus wat de DENK-voorman in het Nederlandse Parlement luidruchtig wilde laten weten: “Dood aan de Joden!

Het is voor het eerst dat in het Nederlandse Parlement impliciet wordt opgeroepen tot het (laten) vermoorden van mensen en het volledig uitroeien van een ras, ook al is het nog zo verhuld in schone praat. Dat verzin ik niet en de op stemmen beluste Van Baarle ook niet. Die wist heel goed wat hij uitriep zonder te preciseren; nog niet eerder heeft een hondenfluitje het volume van deze stoomfluit aan het adres van import-moslims aangenomen. Dat die geïmporteerde colonnes niet inzien dat het land van hun dromen, als het aan Van Baarle c.s. ligt, spoedig zal verworden tot de krankzinnige maatschappijen die zij nu juist zijn ontvlucht, is ook al evident.

VvM

De vrijheid van meningsuiting is vervat in het Artikel 7 van onze Grondwet. Van Baarle bevond zich op Nederlands grondgebied en daar mag hij dus alles zeggen wat hij vindt. En wel helemaal in zijn functie als Volksvertegenwoordiger, want als die al hun mening voor zich moeten houden, dan is het hek van de dam en zitten we in een maatschappij die nu juist Van Baarle c.s. voor ogen hebben. Daar komt nog eens bij dat het niet Van Baarle is die rekening moet houden met de gevoelens of opvattingen van anderen. Van Baarle heeft het recht om te beledigen, om te schelden, om te vervloeken, om op te roepen de straat op te gaan, et cetera. Als het te gorig wordt kan iedereen naar de rechter gaan met de vraag om een oordeel te vellen over diens uitspraken in het kader van de grenzen die de wet heeft gesteld.

Vijfde colonne

Er zitten grote voordelen aan het bevestigen van die vrijheid aan Van Baarle c.s. en één van de eerste voordelen is dat op die manier sneller duidelijk wordt dat hij deel uitmaakt van de vijfde colonne die dit land naar de verdommenis wil helpen. Als Van Baarle vindt dat het tuig van Hamas tot een verheven gezelschap behoort met meer rechten dan willekeurig welk ander volk, dan kennen we zijn doelstelling en verlangen. Namelijk een maatschappij waar de islam regeert, waar vijandigheid, maatschappelijke lamlendigheid, slordigheid, listigheid en razernij een chaos opleveren die we nu al ruim 1400 jaar in islamitische landen zien. Met alles wat erbij hoort, tot slavernij aan toe.

Bedrieglijk

Net als Klaver van GroenLinks, verhult ook Van Baarle met zijn naam de werkelijke ‘roots’. Hij is zoon van een Turkse vader en zijn opa is ‘uit Turkije geëmigreerd’. Let wel: ‘uit Turkije geëmigreerd’ en niet ‘’in Nederland geïmmigreerd’. Dat lijkt een detail voor westerlingen, maar voor fanatieke nazaten van de Ottomanen bepaald niet. Daar wordt mee aangegeven dat de Turkse (islamitische) roots een belangrijker onderdeel van de persoonlijkheid vormen dan het Nederlanderschap. Het is een kwestie van Koeltoer, snapt u wel.

Van Baarle gebruikte in het Nederlandse Parlement woorden die daar misstaan en waarmee hij te kennen heeft gegeven dat hij en zijn achterban niets met het Nederland hebben zoals dat hier generaties lang is opgebouwd. Hij kent de geschiedenis en de cultuur onvoldoende om te begrijpen dat o.a. zijn bezoldiging voorkomt uit de manier waarop dit land is ingericht. Net als veel andere mensen uit andere culturen, denkt hij waarschijnlijk dat dit geld ergens wordt opgepompt uit de bodem. Dat geeft niet en hij mag altijd zeggen wat hij denkt of vindt.

Ook al is het verachtelijk en van een ongekend laag allooi.

Dat we in West Europa een reputatie hebben hoog te houden als het gaat om het op industriële schaal vermoorden van hele bevolkingsgroepen is duidelijk. Maar Van Baarle c.s. zullen toch ook begrijpen dat dit op ons continent niet nog eens zal gebeuren.

Althans niet met de Joden.

——————–

 

Steun de Nieuwe Zuil via BackMe, en blijf bijdragen zoals deze mogelijk maken! De Nieuwe Zuil is een platform voor iedereen die realisme wil verspreiden!

Delen via


Lees ook

Discussieer mee!

Hier kan je reageren op onze artikelen en een inhoudelijke bijdrage leveren. Lees ook even onze huisregels.

Om te reageren dien je eerst aan te melden.

Reageer je voor de eerste keer? Registreer je dan hier.

Geef een antwoord

Login hier in met je gebruikersnaam en het wachtwoord dat je per e-mail ontvangen hebt.

Maak hier een gebruikersnaam aan. Na verzenden ontvang je een e-mail met je wachtwoord waarna je meteen kunt inloggen en reageren.

Nieuwe gebruiker
*Verplicht veld
Nieuwe gebruiker
*Verplicht veld