Beste Lezers,

Gisteren was ik te horen bij NPO Radio 1 samen met Anne Fleur Dekker. We bespraken het verpeste en gepolariseerde debat in Nederland. Het vrije woord verdwijnt steeds meer in Nederland, zelfs op de universiteiten waar vrijdenkers horen te floreren zie je de deugdynamiek. Het gesprek ging over de intolerantie van (extreem)links richting het vrije woord. Daar waar Anne Fleur Dekker zeer bewonderenswaardig uit haar linkse bubbel stapte om het gesprek aan te gaan met humanisten en vrijdenkers werd ze uitgekotst door haar voormalige ‘vrienden’. Dit terwijl ik ook de stap maak om toenadering te zoeken met andersdenkenden – maar ik word niet meteen gelyncht door mensen uit ‘mijn’ zuil. Dit laat nog maar eens zien hoe inclusief links is naar diversiteit wanneer het meningen betreft.

Gisteravond was de eerste caféavond en het was een memorabele avond! Het was fijn om samen te komen met zo veel enthousiaste mensen die allemaal bezorgd zijn om Nederland en de toestand van haar verzorgingsstaat. Prachtig ook om te zien hoeveel mensen zich willen inzetten om de deugdynamiek een halt toe te roepen. Dit enthousiasme biedt veel energie om ons netwerk te blijven vergroten en het policor-denken te doorbreken in Nederland!

Luister nu:

https://www.nporadio1.nl/dit-is-de-dag/onderwerpen/465158-anne-fleur-dekker-en-sid-lukkassen-kom-uit-de-loopgraven

https://www.telegraaf.nl/nieuws/2259074/anne-fleur-dekker-en-sid-lukkassen-willen-uit-hun-bubbel

Steun de Nieuwe Zuil via BackMe, en blijf bijdragen zoals deze mogelijk maken! De Nieuwe Zuil is een platform voor iedereen die realisme wil verspreiden!

Delen via


Discussieer mee!

Hier kan je reageren op onze artikelen en een inhoudelijke bijdrage leveren. Lees ook even onze huisregels.

Om te reageren dien je eerst aan te melden.

Reageer je voor de eerste keer? Registreer je dan hier.

Login hier in met je gebruikersnaam en het wachtwoord dat je per e-mail ontvangen hebt.

Maak hier een gebruikersnaam aan. Na verzenden ontvang je een e-mail met je wachtwoord waarna je meteen kunt inloggen en reageren.

Nieuwe gebruiker
*Verplicht veld
Nieuwe gebruiker
*Verplicht veld