U kunt Sid Lukkassen volgen via Telegram, zijn nieuwsbrief en de initiatieven van De Nieuwe Zuil steunen via BackMe.

In alweer de vierde aflevering van de Zuilcast (vorige week met Wybren van Haga) spreken Sid en Daan met Boris van de Ven, bekend van onder meer GameKings en de Bitcoin show! De gesprekken tussen Boris en Sid zijn sowieso altijd een knetterend genot om naar te luisteren. Ditmaal spreken zij over het naderende einde van het Fiat-geld, dus het geld dat eigenlijk geen waarde heeft behalve dan dat een overheid zegt dat het waarde heeft.

Wat nu als private partijen overstappen op Bitcoin en hun zaken buiten de overheden onderling gaan regelen? Sowieso is het een emancipatieslag van gewone burgers om zaken te gaan doen in Bitcoin. Zo niet, dan zullen de Fiat printers blijven printen totdat het geld geen enkele waarde meer heeft: oftewel zonder Bitcoin kun  je niet meer sparen en de middenklasse gaat kapot. De huidige fiscale verruimingen leiden tot het einde van alle lange termijn plannen en iedereen krijgt tijdsvoorkeuren van een korte termijn. Zo gaat het Westen ten onder, een Apocalyps dus. Luisteren dit!

Steun de Nieuwe Zuil via BackMe, en blijf bijdragen zoals deze mogelijk maken! De Nieuwe Zuil is een platform voor iedereen die realisme wil verspreiden!

Delen via


Lees ook

Discussieer mee!

Hier kan je reageren op onze artikelen en een inhoudelijke bijdrage leveren. Lees ook even onze huisregels.

Om te reageren dien je eerst aan te melden.

Reageer je voor de eerste keer? Registreer je dan hier.

Geef een antwoord

Login hier in met je gebruikersnaam en het wachtwoord dat je per e-mail ontvangen hebt.

Maak hier een gebruikersnaam aan. Na verzenden ontvang je een e-mail met je wachtwoord waarna je meteen kunt inloggen en reageren.

Nieuwe gebruiker
*Verplicht veld
Nieuwe gebruiker
*Verplicht veld