De intocht van Sinterklaas heeft opnieuw laten zien dat het debat over ons land, onze cultuur en identiteit niet wordt gevoerd op basis van ratio maar slechts op basis van emotie. De cultuurstrijd begint zich steeds meer te uiten door gevoelens van afkeer en soms zelfs geweld.

Het is hoog tijd om het debat weer op basis van argumenten te voeren, op een open wijze. Daarvoor is De Nieuwe Zuil opgericht, om iedereen de kans te kunnen geven, zonder gevaar voor verlies van reputatie of werk, met elkaar het gesprek aan te gaan.

Zaterdag 8 december zal in Amersfoort het nieuwe boek van Sid Lukkassen worden gepresenteerd: “Kerkgangers en Zuilenbouwers”. Dit boek verzamelt oprechte verhalen uit de samenleving om te tonen wat de mainstream media en de politiek-correcte politici niet laten zien. Tevens is het boek het “evangelie” en de basis van De Nieuwe Zuil, een organisatie waarmee we het echte debat weer in ere zullen herstellen.

Jenny Douwes, “Jenny d’Arc, de martelaarster voor het Sinterklaasfeest”, zal ook aanwezig zijn om uit eerste hand te vertellen hoe de deugdynamiek onze cultuur maar ook haar leven dwarsboomt, en te getuigen van een grote realistische onderstroom die in Nederland op het punt staat los te breken om zichtbaar te worden.

Meld je NU aan voor het event! Ontmoet Sid, Jenny Douwes en de vrijwilligers van De Nieuwe Zuil, en ontdek welke initiatieven De Nieuwe Zuil organiseert en ondersteunt, en hoe ook jij hier onderdeel van kunt worden!

Steun de Nieuwe Zuil via BackMe, en blijf bijdragen zoals deze mogelijk maken! De Nieuwe Zuil is een platform voor iedereen die realisme wil verspreiden!

Delen via


Lees ook

Discussieer mee!

Hier kan je reageren op onze artikelen en een inhoudelijke bijdrage leveren. Lees ook even onze huisregels.

Om te reageren dien je eerst aan te melden.

Reageer je voor de eerste keer? Registreer je dan hier.

Login hier in met je gebruikersnaam en het wachtwoord dat je per e-mail ontvangen hebt.

Maak hier een gebruikersnaam aan. Na verzenden ontvang je een e-mail met je wachtwoord waarna je meteen kunt inloggen en reageren.

Nieuwe gebruiker
*Verplicht veld
Nieuwe gebruiker
*Verplicht veld