Dat de scholen doordrenkt zijn van communistische (vermomd als ‘socialistische’ of ‘goedmoedige groenen’) docenten is al geen openstaande vraag meer. Op de Haagse Hogeschool fantaseerde een docent in één of ander ‘isme’ openlijk over een moord op FvD-leider Baudet, want die zou op Hitler lijken – en dan mag het kennelijk.

“Als je Hitler wel mag vermoorden, waarom zou je Baudet dan niet mogen vermoorden?” Dat lijkt een even interessante vraag als: “Als je Pol Pot mag vermoorden, waarom zou je mij dan niet in de lengte doormidden mogen zagen?” Deze docente begrijpt kennelijk nog niet zo goed dat de socialist Hitler (‘nazi’ = nationaal-socialist; en dat is niet bijster ‘rechts’) bepaald niet veel met Baudet gemeen kan hebben gehad. Desondanks krijgt de MSM het nog niet voor elkaar om deze vergelijking van de docente in de juiste context te zien; “Hoewel de uitspraken uit een bepaalde context zijn getrokken – het is niet duidelijk waar het betoog van de docent over ging – haalt Forum voor Democratie alvast hard uit”, meldt bijvoorbeeld het AD. Het AD kortom, lijkt de docente alvast vrij te pleiten en de oorzaak van alle ophef juist bij het FvD te leggen. Een staaltje vooringenomen ‘verslaggeving’ dus.

Op 25 mei 1939 – een jaar voorafgaand aan de Duitse inval in Nederland dus – meldde het toenmalige ‘Volksdagblad’ dat een predikant het ‘bevriende staatshoofd’ Adolf Hitler beledigd zou hebben, hetgeen uiteindelijk niet vastgesteld kon worden. Het enkele feit dat het verboden was en aangeklaagd werd, is echter onmiskenbaar. De vraag aan de docente en het AD is dus “als Hitler niet beledigd mocht worden, mag ik dan eigenlijk wel voorstellen een Nederlands politicus neer te schieten?” Als onze overheid namelijk van mening was dat FvD een partij was die Nazistische sympathieën aan zou hangen, dan was die partij juridisch geen lang leven beschoren. Daar hebben we natuurlijk geen docente in één of andere bullshit-opleiding voor nodig. Bovendien: welke programmapunten heeft FvD overgenomen van de NSDAP?

Iedere Nederlander mag denken en vinden wat ‘ie wil, maar op het moment dat er openlijk gefantaseerd gaat worden – door een autoriteitsfiguur bijvoorbeeld – over het doodschieten van politici dan moet de rechter ingeschakeld worden, ook al is dat lastig als het tuig uit de linkerbroekzak van politieke partijen komt. Wilders en Baudet zijn de meest bedreigde politici van dit moment en dat is merkwaardig als je politici van GroenLinks (Pol Pot) en DENK (Mohammed) voor het oprapen hebt.

Misschien toch eens aan de ‘docente’ vragen, of je daarover vrijelijk kunt spreken of schrijven?

 

Steun de Nieuwe Zuil via BackMe, en blijf bijdragen zoals deze mogelijk maken! De Nieuwe Zuil is een platform voor iedereen die realisme wil verspreiden!

Delen via


Discussieer mee!

Hier kan je reageren op onze artikelen en een inhoudelijke bijdrage leveren. Lees ook even onze huisregels.

Om te reageren dien je eerst aan te melden.

Reageer je voor de eerste keer? Registreer je dan hier.

Geef een antwoord

Login hier in met je gebruikersnaam en het wachtwoord dat je per e-mail ontvangen hebt.

Maak hier een gebruikersnaam aan. Na verzenden ontvang je een e-mail met je wachtwoord waarna je meteen kunt inloggen en reageren.

Nieuwe gebruiker
*Verplicht veld
Nieuwe gebruiker
*Verplicht veld