Dries van Langenhove is een beroemde jonge Vlaming. Hij werd bekend met de studentenbeweging Schild en Vrienden. Veel jongeren kwamen samen, kwamen van de bank af en begonnen gezamenlijk te sporten en vuilnis op te ruimen in straten en parken. Ook was de beweging trots op de Vlaamse identiteit en cultuurgoed. Vervolgens gingen de linkse media los en probeerden Dries op alle mogelijke manieren te dwarsbomen. Hij werd van de universiteit verbannen en kreeg zelfs huiszoekingen te verduren. Inmiddels zit Dries namens het Vlaams Belang in het parlement.

In gesprek met dr. Sid Lukkassen legt Dries uit wat hij van deze periode heeft geleerd. Als je in jezelf ontdekt dat je tot het uiterste wil gaan om te strijden voor je waarden en idealen, dan geeft dit een zekere rust. Hoe meer mensen ‘uit de kast komen’ als nationaalconservatief, als rechtsrealist, als patriottisch humanist of hoe je het ook maar wil noemen – uiteindelijk heeft de linkse deugcultuur dan geen vat meer op ons!

Stem met je euro’s!

Dries en Sid bespreken ook wat je kunt doen om jezelf financieel robuust te maken, ‘antifragiel’ oftewel: uncancelable. Zo volgde Dries een opleiding tot loodgieter. Mensen moeten anders over geld gaan denken: elke euro is een stukje macht. Hoe geef je die macht uit? Waar leg je die euro neer? Bij bedrijven die de lokale cultuur respecteren, of bij globalistische multinationals? Denk er nog eens goed over na!

U kunt Sid Lukkassen volgen via Telegram, zijn nieuwsbrief en steunen via BackMe.

Steun de Nieuwe Zuil via BackMe, en blijf bijdragen zoals deze mogelijk maken! De Nieuwe Zuil is een platform voor iedereen die realisme wil verspreiden!

Delen via


Lees ook

Discussieer mee!

Hier kan je reageren op onze artikelen en een inhoudelijke bijdrage leveren. Lees ook even onze huisregels.

Om te reageren dien je eerst aan te melden.

Reageer je voor de eerste keer? Registreer je dan hier.

Geef een antwoord

Login hier in met je gebruikersnaam en het wachtwoord dat je per e-mail ontvangen hebt.

Maak hier een gebruikersnaam aan. Na verzenden ontvang je een e-mail met je wachtwoord waarna je meteen kunt inloggen en reageren.

Nieuwe gebruiker
*Verplicht veld
Nieuwe gebruiker
*Verplicht veld