Twee jaar geleden kwam de klimaathysterie aan in Marrakesh, waar Nederland braaf een symbolisch akkoord tekende, We zien echter dat door geen enkel land in de wereld internationale afspraken zo letterlijk worden genomen als door de Nederlandse overheid. 10 december is het weer zover: vele landen zullen onder de vlag van de VN neerstrijken in Marrakesh om onder een ingrijpend verdrag de handtekening te plaatsen. Het zogeheten pact voor veilige, ordelijke en regulier migratie – kortweg ‘migratiepact’ – zal hier definitief vorm worden gegeven en getekend worden. Zal hier de Strange Death of Europe – zoals de dramatische titel van Douglas Murray’s meest recente boek luidt – plaatsvinden?

Dit migratiepact is een briljant succes van de Internationale Organisatie voor Migratie. Deze intergouvernementele organisatie is sinds een paar jaar steeds meer gaan aanschurken tegen de VN, vanuit ‘wederzijds’ belang – wat dat ook moge zijn. Landen die baat hebben bij emigratie zijn nauw betrokken bij dit verdrag. Deze landen liggen voornamelijk in Afrika, Azië en Zuid-Amerika. Ze leven van emigratie, vaak door vormen van mensensmokkel en overeenkomsten met migranten om geld terug te sturen bij succesvolle overtochten – de zogeheten ‘remise’ of geldzending. Het spreekt daarom voor zich dat die overheden juist meer migratie willen, zij hebben er immers geen baat bij om de migranten weer terug te krijgen vanuit Europa.

Europeanen zullen zwaar de dupe worden van dit pact, want wij zijn de ontvangende landen. De logica hierin is dat wij het in het Westen zo goed hebben, dat onze verzorgingsstaat heus wel een fikse volksverhuizing aan zou kunnen. We zien echter al geruime dat de onrust om de open grenzen-politiek steeds meer toeneemt. Het verdrag lukraak tekenen en dit niet verantwoorden aan het Nederlandse volk zou een desastreuze zet zijn van de overheid. Doen ze dit wel, dan is het aan ons om ze eind mei – en in maart al bij de provinciale verkiezingen – bij de Europese verkiezingen hiervoor af te straffen. Want uiteindelijk betalen wij de rekening voor deze globalistische agenda.

En onthoud: vlak voor de verkiezingen zal Rutte weer even opzichtig met de spierballen rollen, net zoals met de Turkse rellen vlak voor de recentste Tweede Kamerverkiezingen. Poppenkast. Niet intrappen. Straf ze af.

Steun de Nieuwe Zuil via BackMe, en blijf bijdragen zoals deze mogelijk maken! De Nieuwe Zuil is een platform voor iedereen die realisme wil verspreiden!

Delen via


Discussieer mee!

Hier kan je reageren op onze artikelen en een inhoudelijke bijdrage leveren. Lees ook even onze huisregels.

Om te reageren dien je eerst aan te melden.

Reageer je voor de eerste keer? Registreer je dan hier.

Login hier in met je gebruikersnaam en het wachtwoord dat je per e-mail ontvangen hebt.

Maak hier een gebruikersnaam aan. Na verzenden ontvang je een e-mail met je wachtwoord waarna je meteen kunt inloggen en reageren.

Nieuwe gebruiker
*Verplicht veld
Nieuwe gebruiker
*Verplicht veld