Eindelijk is gebleken dat moslims al eeuwenlang gelijk hebben: vrouwen hoor je te verbergen onder een vracht lappen of vodden. Ze zijn niet om aan te zien en dat is dit weekend weer bevestigd.

Door: Ton Nijhof

 

De 22-jarige Rikki Kolle – een met andermans geld omgebouwde man – is zaterdagavond verkozen tot Miss Nederland 2023. “Deze finalist heeft tijdens de hele show gestraald en heeft in het traject ook de grootste progressie doorgemaakt,” zei de jury.

Dit toppunt van medisch vernuft zal Nederland ook vertegenwoordigen op de miss Universe verkiezing. Het maakt nog maar weer eens duidelijk dat vrouwen waardeloze producten zijn die in alles worden overtroffen door mannen.

Het ligt nu voor de hand om vrouwen niet langer als echtgenote in huis te hebben. Het is wellicht beter om voor reproductiedoeleinden verschillende fokcentra op te zetten buiten de stads- of dorpskernen met vrouwen als bio-voorraad.

Voor de betere seks doen we dan logischerwijze beroep op mannen, want die zien er beter uit. Een geoefend huisarts kan binnenkort uw buurman nog vóór de middag verbouwen tot een fee van allure met malse borsten en smeuïge dijen.

Dan kan dat krampachtige gehijg met regenboog gedoe en andere poespas tenminste ook weer eens achterwege blijven.

Bij De Nieuwe Zuil overwegen we een gangbang te organiseren met Klaus Schwab als stralend middelpunt. Maar dat is voorlopig nog een Sustainable Development Goal en vergt bovendien veel moed plus een aanzienlijk tonnage viagra.

——————–

 

Steun de Nieuwe Zuil via BackMe, en blijf bijdragen zoals deze mogelijk maken! De Nieuwe Zuil is een platform voor iedereen die realisme wil verspreiden!

Delen via


Lees ook

Discussieer mee!

Hier kan je reageren op onze artikelen en een inhoudelijke bijdrage leveren. Lees ook even onze huisregels.

Om te reageren dien je eerst aan te melden.

Reageer je voor de eerste keer? Registreer je dan hier.

Geef een antwoord

Login hier in met je gebruikersnaam en het wachtwoord dat je per e-mail ontvangen hebt.

Maak hier een gebruikersnaam aan. Na verzenden ontvang je een e-mail met je wachtwoord waarna je meteen kunt inloggen en reageren.

Nieuwe gebruiker
*Verplicht veld
Nieuwe gebruiker
*Verplicht veld