Tom vraagt zich af of er verzuiling is in de media. Volgens Bram Douwes, verslaggever bij Powned, is verzuiling in omroepland een hele slechte ontwikkeling. Omroepen moeten volgens Douwes een links én rechts geluid laten horen.

Dat is nu precies het probleem. Alle omroepen laten alleen een links geluid horen. Hierin klinkt steevast een voorliefde door voor onzinprojecten zoals windmolens, straatnaamveranderingen, KOZP, CO2 en stikstof-geleuter. Niet te vergeten: men kijkt weg bij echte problemen, zoals de mislukte integratie en Islamitisch terrorisme.

Daarom is een omroep als ON! zo hard nodig. Shashi, bekend van het rechtse geluid op zijn website ‘Up-Network’, geeft aan dat het juist goed is als het medialandschap werkelijk verzuilt. Want bij die verzuiling hoort een herkenbaar rechts, midden en links geluid. Dan valt er tenminste wat te kiezen en weet je als burger waarop je afstemt!

——————–

——————–

Steun de Nieuwe Zuil via BackMe, en blijf bijdragen zoals deze mogelijk maken! De Nieuwe Zuil is een platform voor iedereen die realisme wil verspreiden!

Delen via


Lees ook

Discussieer mee!

Hier kan je reageren op onze artikelen en een inhoudelijke bijdrage leveren. Lees ook even onze huisregels.

Om te reageren dien je eerst aan te melden.

Reageer je voor de eerste keer? Registreer je dan hier.

Geef een antwoord

Login hier in met je gebruikersnaam en het wachtwoord dat je per e-mail ontvangen hebt.

Maak hier een gebruikersnaam aan. Na verzenden ontvang je een e-mail met je wachtwoord waarna je meteen kunt inloggen en reageren.

Nieuwe gebruiker
*Verplicht veld
Nieuwe gebruiker
*Verplicht veld