Woensdag 4 september was ik in Leeuwarden om te spreken voor Omroep Friesland. Jenny Douwes sprak over hoe zij de mediacultuur ervaart en hoe zij stem geeft aan zorgen die opstijgen uit de diepe wortels van de samenleving. Zij vertegenwoordigt het deel van de samenleving waar hard wordt gewerkt, waar het gezin en het vaderland hoog in het vaandel staan, en waar een man een man is en een woord een woord.

Oftewel het interview gaat over alles wat we in het kruiperige Hilversum niet al te vaak voorbij zien komen: men staat er voortdurend klaar om eerst glimlachend voor de camera te verschijnen en daarna elkaar een mes in de rug te steken. Nee, de sfeer in Friesland was totaal anders. Eerlijk, open en direct! Het deel van Nederland dat nog niet is overwoekerd door massatoerisme en schreeuwerige cultuurveranderingen. Toch is het maatschappelijke onbehagen er voelbaar, want hoewel mensen er niet al te kosmopolitisch zijn, zijn ze wel wereldwijs en kijken ze goed om zich heen. Enfin! Jenny wilde dat ik mijn zegje erover zou doen. U vraagt, wij draaien!

Voor het geval dat CensuurTube hem eraf trekt: hier het hele verhaal op BitChute. U kunt er ook de door Jenny geselecteerde video’s bekijken waarnaar in mijn interview wordt verwezen.

Help mij tegen de stroom te roeien! Steun mijn werk tegen de gure wind van de politieke correctheid! Incidentele donaties zijn prachtig, maar ik weet nooit waar ik aan toe ben in de toekomst, laat staan een hypotheek. Steun mij via BackMe!

Steun de Nieuwe Zuil via BackMe, en blijf bijdragen zoals deze mogelijk maken! De Nieuwe Zuil is een platform voor iedereen die realisme wil verspreiden!

Delen via


Lees ook

Discussieer mee!

Hier kan je reageren op onze artikelen en een inhoudelijke bijdrage leveren. Lees ook even onze huisregels.

Om te reageren dien je eerst aan te melden.

Reageer je voor de eerste keer? Registreer je dan hier.

Login hier in met je gebruikersnaam en het wachtwoord dat je per e-mail ontvangen hebt.

Maak hier een gebruikersnaam aan. Na verzenden ontvang je een e-mail met je wachtwoord waarna je meteen kunt inloggen en reageren.

Nieuwe gebruiker
*Verplicht veld
Nieuwe gebruiker
*Verplicht veld