Het NOS Zwartboek van Paul Nielsen

Een tijdje geleden heeft journalist Arnold Karskens aangifte gedaan tegen de NOS. In zijn Zwartboek NOS Journaal (inmiddels bestaande uit 11 vangsten) legt hij de meest schokkende voorbeelden van de eenzijdigheid van de berichtgeving van de NOS vast. Zelf heb ik ook een dergelijk ‘zwartboek’ vastgelegd en hier vervolgens een video van gemaakt.

Een geïnternaliseerde ‘diepere waarheid’

De NOS liegt over de situatie in Zuid Afrika, schetst een eenzijdig beeld over de actie van de Zweedse ‘activiste’ Elin Ersson, negeerde de islamitische massaverkrachtingen in het Verenigd Koninkrijk en ga zo maar door. Wat zit hier achter? Is er wellicht een ‘method to the madness’? Volgens de Britse journaliste Melanie Philips, die ooit nog werkte voor The Guardian, handelen mainstream journalisten op basis van een diepere waarheid die ze hebben geïnternaliseerd. Deze diepere waarheid is belangrijker dan de feiten.

  • Het is dan wellicht wel zo dat er duizenden jonge Britse meisjes verkracht zijn door moslims, maar de diepere waarheid is dat de Britten ‘heel erg slecht’ zijn en dat de moslims eigenlijk het slachtoffer zijn van de Britten. Daarom zijn die Britse meisjes eigenlijk toch niet zo belangrijk.
  • Het is dan wellicht wel zo dat blanken in Zuid Amerika openlijk worden gedemoniseerd door Jacob Zuma en Julius Malema (“shoot to kill!”), die een grote aanhang hebben onder de zwarte Zuid Afrikaanse bevolking en dat de blanken daar in toenemende mate in een benarde positie terechtkomen, maar de diepere waarheid is dat die blanken ‘heel erg slecht’ zijn en dat de zwarten uiteindelijk de slachtoffers zijn van die blanken. Daarom is het helemaal niet belangrijk wat er gaande is in Zuid Afrika.
  • Het is dan wellicht wel zo dat de Dalai Lama vindt dat migranten terug moeten gaan naar hun eigen land, maar de diepere waarheid is dat Europeanen ‘heel erg slecht’ zijn en dat niet-Westerse migranten in zekere mate het recht hebben om naar Europa toe te komen zodat de Europeanen niet meer de meerderheid zijn in hun eigen land waardoor hun ‘slechtheid’ niet meer zo sterk tot uiting kan komen.
  • Het is dan wellicht wel zo dat de Hongaren zelf mogen bepalen of ze hun land transformeren in een multicultureel paradijs, maar de diepere waarheid is dat de Hongaren ‘heel erg slecht’ zijn. Zij zijn namelijk blanke Westerlingen en daarom is het geoorloofd om opzettelijk een verkeerd beeld te schetsen over de Hongaren.
  • Wanneer een blank jongetje gemeen doet tegen een bruin jongetje, dan brengen ze het blanke jongetje duidelijk in beeld en nagelen ze hem keihard aan de schandpaal.
  • Wanneer een bruin jongetje gemeen doet tegen een blank jongetje, dan brengen ze het bruine jongetje niet in beeld en proberen ze het onderwerp te vermijden. De diepere waarheid is namelijk dat het blanke jongetje ‘heel erg slecht’ is en dat de bruine jongetje eigenlijk het slachtoffer is van het blanke jongetje.

De geïnternaliseerde diepere waarheid is die van het linkse politiek-correcte denken.

De NOS moet zo snel mogelijk gesaneerd worden

Zoals ik aangeef aan het einde van de video, ben ik geenszins van mening dat linkse journalisten hun werk niet meer zouden mogen doen. Iedere journalist mag schrijven en beweren wat hij of zij wil. Daarnaast mag iemand best linkse artikelen schrijven, actievoeren voor open grenzen en zich zeer negatief uitlaten over Thierry Baudet. De vrijheid van meningsuiting is de meest belangrijke waarde die hebben in Europa en deze is er voor iedereen.

Toch vind ik dat de NOS gesaneerd moet worden. Zij worden gefinancierd met belastinggeld en moeten neutraal zijn. Dit is wettelijk vastgelegd. Daarnaast is gebleken dat de NOS geenszins bereid is om het eigen gedrag aan te passen. Zij werken nauw samen met zwarte raciaal-identitaire activisten en nemen zelfs hun jargon over (‘wit’, ‘ongedocumenteerden’, enzovoort).

Ik sluit me dan ook volledig aan bij Arnold Karskens. Laten we hopen dat hij de rechtszaak tegen de NOS wint.

Steun de Nieuwe Zuil via BackMe, en blijf bijdragen zoals deze mogelijk maken! De Nieuwe Zuil is een platform voor iedereen die realisme wil verspreiden!

Delen via


Discussieer mee!

Hier kan je reageren op onze artikelen en een inhoudelijke bijdrage leveren. Lees ook even onze huisregels.

Om te reageren dien je eerst aan te melden.

Reageer je voor de eerste keer? Registreer je dan hier.

Login hier in met je gebruikersnaam en het wachtwoord dat je per e-mail ontvangen hebt.

Maak hier een gebruikersnaam aan. Na verzenden ontvang je een e-mail met je wachtwoord waarna je meteen kunt inloggen en reageren.

Nieuwe gebruiker
*Verplicht veld
Nieuwe gebruiker
*Verplicht veld