Vandaag start de omroep Ongehoord Nederland. Een groep met onder andere journalist Arnold Karskens, voormalig VVD-Kamerlid Ybeltje Berckmoes, acteur en schrijver Haye van der Heyden en collega-journalist Joost Niemöller wil in radio- en televisie uitzendingen met de programma’s een stem geven aan mensen die zich ongehoord voelen door de volgens de initiatiefnemers te eenzijdige NPO.

De initiatiefnemers willen zich in televisie- en radioprogramma’s richten op onder meer de volkse zorgen rond migratie en ‘de zin en onzin’ (meestal onzin) van klimaatverandering. Ook de discussie over Zwarte Piet en een kritisch geluid over de Europese Unie zullen volgens de omroep nadrukkelijk aan bod komen. Deze thema’s worden momenteel binnen de bestaande omroepen op een uniforme, meer linkse manier belicht, waarbij het meer de schijn heeft van staatspropaganda. Op zijn website heeft Karskens eerder al een ‘Zwartboek NOS-journaal’ gepubliceerd, waarin hij een groot aantal voorbeelden van linkse indoctrinatie boven water haalde.

Voor een voorlopige erkenning als omroep in het publieke bestel, zijn minimaal 50.000 betalende leden nodig. Karskens en zijn medeoprichters willen dit aantal voor 31 december hebben geworven. Het Commissariaat voor de Media controleert of omroepen bij de aanvraag aan de voorwaarden voldoen. Voor definitieve erkenning en zendtijd als omroep binnen het publieke bestel zijn minstens 150.000 betalende leden nodig. NPO: ‘Het staat iedereen vrij een omroep te beginnen’.

Of het handhaven van het huidige omroepbestel wel zo’n goed idee is, kan voorlopig nog in het midden blijven, maar dat een gedeelte van de 800 miljoen subsidie niet meer exclusief wordt opgeslurpt door linkse roeptoeters, is per definitie een goede zaak. De krankzinnige reclame voor de vluchtelingenindustrie (volledig in linkse handen) bijvoorbeeld heeft inmiddels geleid tot tenenkrommende programma’s, waarvoor BN-ers werden ingeschakeld die dan welgeteld één nacht een ‘vluchteling’ bij hen thuis lieten slapen. Klaarblijkelijk om gewone burgers over te halen allen een ‘vluchteling’ in huis te halen. Dat diezelfde BN-ers, die geweldig goede mensen dus, de ‘vluchtelingen’ een dag later schielijk weer bij een AOC afleverden, om zich vervolgens razendsnel uit de voeten te maken, zagen we dan weer niet op TV. De actieve bijdrage van de NPO aan de (subsidie-) doelstellingen van het marginale KOZP-clubje, heeft inmiddels geleid tot situaties waarbij voorafgaand aan een gezellige Sinterklaasintocht hele steden moeten worden ingericht als een mogelijk slagveld waaraan alleen nog de artillerie ontbreekt.

Kortom: het initiatief van Karskens, Berckmoes en Niemöller verdient alle steun en voor € 5,75 bent u al lid en steunt daarmee het ongehoorde deel van ons land.

Steun de Nieuwe Zuil via BackMe, en blijf bijdragen zoals deze mogelijk maken! De Nieuwe Zuil is een platform voor iedereen die realisme wil verspreiden!

Delen via


Lees ook

Discussieer mee!

Hier kan je reageren op onze artikelen en een inhoudelijke bijdrage leveren. Lees ook even onze huisregels.

Om te reageren dien je eerst aan te melden.

Reageer je voor de eerste keer? Registreer je dan hier.

Login hier in met je gebruikersnaam en het wachtwoord dat je per e-mail ontvangen hebt.

Maak hier een gebruikersnaam aan. Na verzenden ontvang je een e-mail met je wachtwoord waarna je meteen kunt inloggen en reageren.

Nieuwe gebruiker
*Verplicht veld
Nieuwe gebruiker
*Verplicht veld