Tom Kroes trekt samen met Remco Valkman van DNZ ten strijde tegen het politiek correcte linkse geluid van de mainstream media ,dat de laatste decennia de Nederlandse bevolking heeft geïndoctrineerd .

Omroep Powned is tegenwoordig na het weggaan van Jan Roos een beetje ingekapseld. Volgens Jan Roos gaat Powned met de links socialistische BNNVARA samenwerken. Ook is er een tweet te zien van Joost Niemöller die refereert aan ”Hilversumse kringen”, namelijk dat Jan Roos gelijk heeft.

In deze video laat Tom Kroes ondernemer Remco Valkman uitleggen waarom het zo belangrijk is om lid te worden van de aspirant omroep ON! (Ongehoord Nederland!). Deze a.s. aspirant omroep is in het leven geroepen om de ongehoorde Nederlander een stem te geven. Ook mensen  in Nederland met een kleine beurs krijgen de kans om (gratis) lid te worden van Omroep ON. Remco Valkman legt uit hoe dat in zijn werk gaat.

Uiteraard sluit Tom de video weer af met een lach.

Steun GRATIS Omroep-ON!

——————–

——————–

Steun de Nieuwe Zuil via BackMe, en blijf bijdragen zoals deze mogelijk maken! De Nieuwe Zuil is een platform voor iedereen die realisme wil verspreiden!

Delen via


Lees ook

Discussieer mee!

Hier kan je reageren op onze artikelen en een inhoudelijke bijdrage leveren. Lees ook even onze huisregels.

Om te reageren dien je eerst aan te melden.

Reageer je voor de eerste keer? Registreer je dan hier.

Geef een antwoord

Login hier in met je gebruikersnaam en het wachtwoord dat je per e-mail ontvangen hebt.

Maak hier een gebruikersnaam aan. Na verzenden ontvang je een e-mail met je wachtwoord waarna je meteen kunt inloggen en reageren.

Nieuwe gebruiker
*Verplicht veld
Nieuwe gebruiker
*Verplicht veld