Uitmuntende lezers en lezeressen!

In dit artikel, «waarschijnlijk het meest persoonlijke stuk dat ik ooit schreef», neem ik u mee in mijn houding tegenover het leven. Ik beschrijf het in zes heroïsche etappes, verwijzend naar het werk van Joseph Campbell over ‘de held met duizend gezichten’. Wat hebben Jini Jane, Jan Roos, Karl Marx en Walter Benjamin ermee te maken? Wie mij persoonlijk kent, zal dit artikel nóg beter kunnen waarderen.

«Zuilcast nummer 11 is verschenen!» Samen met Daan Boshoven spreek ik met Esther van Grunsven. Zij werd weggedeugd bij Nyenrode Universiteit. Ze was namelijk open over haar gewetensbezwaar tegen het gebruik van QR in het onderwijs. Esther blijft vechten om jongeren kritisch en mondig te maken.

Mijn horoscoop voorspelde gister “een onverwachtse aangelegenheid die zich zal aandienen”. En ja hoor, 144 boeken werden afgeleverd! Deze exemplaren van Links en Rechts in dialoog stonden in een magazijn en zouden anders vernietigd worden. Dat zou zonde zijn: het zijn magistrale hardcovers! Ik verkoop ze voor 20 euro per stuk, inclusief signatuur en verzending. Moet eruit omdat ze anders in de weg staan en omdat Wees Afgrondelijk snel uitkomt! Dus stuur een berichtje aan Sid: sid @ denieuwezuil.nl

Thierry Baudet zei: Sid maak in je sociale media kanalen nog even PR voor Wees Afgrondelijk. Bij deze! Mensen! Het boek verschijnt! Freek Jansen himself werkt aan de cover in het laatste restje vrije tijd dat hij nog heeft, al werkend en vechtend voor de goede zaak, voor Nederland… het wordt EPISCH.

(omdat menselijk kennelijk issues hadden met het openen van deze nieuwsbrief via de reguliere link — https://us17.campaign-archive.com/?u=0cffba9f52d124d5deafe0823&id=822d8897aa — is het hier integraal opgenomen als artikel op het platform DNZ)

Steun de Nieuwe Zuil via BackMe, en blijf bijdragen zoals deze mogelijk maken! De Nieuwe Zuil is een platform voor iedereen die realisme wil verspreiden!

Delen via


Discussieer mee!

Hier kan je reageren op onze artikelen en een inhoudelijke bijdrage leveren. Lees ook even onze huisregels.

Om te reageren dien je eerst aan te melden.

Reageer je voor de eerste keer? Registreer je dan hier.

Geef een antwoord

Login hier in met je gebruikersnaam en het wachtwoord dat je per e-mail ontvangen hebt.

Maak hier een gebruikersnaam aan. Na verzenden ontvang je een e-mail met je wachtwoord waarna je meteen kunt inloggen en reageren.

Nieuwe gebruiker
*Verplicht veld
Nieuwe gebruiker
*Verplicht veld