Nederland heeft teveel inwoners; op de lijst naar bevolkingsdichtheid van 237 landen, bezet Nederland met 17,44 miljoen inwoners een treurige 29e plaats. In totaal heeft 4.290.240 (24,6%) van die inwoners een migratie achtergrond en 2.441.600 (14%) een niet-Westerse achtergrond.

Door: Ton Nijhof

De problemen zijn talrijk; de laatste jaren is het steeds moeilijker voor autochtone jongeren om een woning te vinden omdat toevallig passerende talenten uit andere landen voorrang hebben. In die vluchtelingenopvang (AZC’s) slapen er inmiddels al velen noodgedwongen buiten, net zoals de ca. 35.000 autochtone daklozen al jaren doen. Het is nu al zover dat de politieke partij, waarvan de leden zich een slag in de rondte verdienen in het veld van vluchtelingenopvang en ‘integratie’ clubs, een voorstel heeft gelanceerd om koeien nog slechts met vergunning toe te laten in hun natuurlijke habitat en een rechter was al zo gek om dat juridisch vorm te geven.

Gek

Niet alleen de rechter is gek (dat wisten we al) maar de politiek is ook gek geworden anders waren de grenzen allang hermetisch dichtgeschroefd. Als er geen ruimte meer is voor koeien maar alleen voor stikstof en CO2 producerende eenheden die verder niets bijdragen aan deze maatschappij, dan steekt de boel hier faliekant verkeerd in elkaar. Een koe levert wat op; een op uitkeringen en toeslagen aangewezen immigrant levert alleen stikstof en CO2.

Wat partijen als PVV en FvD nog slechts schoorvoetend durven op te merken ( op het gevaar af gestigmatiseerd te worden als nazi’s) moet in de hele politiek doordringen: stop onmiddellijk met de immigratie. En ik ga nog een stap verder: niet alleen een immigratiestop, maar ook een uitzettingsbeleid. We moeten in dit land razendsnel terug naar zo’n 12 tot 13 miljoen (autochtone) Nederlanders met een daarop toegesneden overheid. Een groot deel van de niet-Westerse allochtonen heeft zich vrijwillig en al te graag laten interneren in vrijwel afgesloten wijken, waar de Nederlandse wet niet meer geldig is (behalve als het uitkeringen en toeslagen betreft). Eenmaal buiten die nederzettingen blijkt dat ze de grootst mogelijke moeite hebben met onze maatschappij, die ze eigenlijk intens haten.

Onbetaalbaar

De fratsen van onze overheid en diverse linkse partijen zijn niet meer te betalen. Mensen die al grof geld opstreken en nog steeds opstrijken in het veld van ‘vluchtelingen’ opvang en begeleiding, kunnen in afkickcentra geplaatst worden om hun subsidieverslaving te overwinnen. Zoals  gebruikelijk, is de eerste stap het opbrengen van de moed om te erkennen dat zij de eigen samenleving jarenlang bewust hebben belazerd en bedonderd.

Jammer, maar de treinen verder naar het (midden) oosten kunnen best wat voller en een terugkeer naar de prachtige, rijke culturen die beweerdelijk zoveel goeds hebben gebracht zal voor velen de uitkomst van een ultieme droom zijn. Het is misdadig om ze dat te ontzeggen.


Ton Nijhof. Foto: Sjef Prins / APA

Ton Nijhof (1956) is zelfstandig dwarsdenker, politiek voslagen incorrect en auteur van o.m. ‘De Afrekening – Kroniek van een getergd volk‘ en redacteur van ‘Tegen de Tribalisering – De terugkeer van de stammencultuur in de moderne wereld‘. Daarnaast publiceert hij regelmatig op diverse websites, in het bijzonder op DeNieuweZuil en Sta-Pal / OSL-StaVast.
.
Steun de Nieuwe Zuil via BackMe, en blijf bijdragen zoals deze mogelijk maken! De Nieuwe Zuil is een platform voor iedereen die realisme wil verspreiden!

Delen via


Lees ook

Discussieer mee!

Hier kan je reageren op onze artikelen en een inhoudelijke bijdrage leveren. Lees ook even onze huisregels.

Om te reageren dien je eerst aan te melden.

Reageer je voor de eerste keer? Registreer je dan hier.

1 reactie

  • Jan Polderman says:

    Het feit dat ruim 18% van het oppervlak van Nederland water is, dient dit verrekend te worden, hier kan niet gewoond of gewerkt worden.
    Dan kom je dus uit op een bevolkingsdichtheid van meer dan 500 inw./km².
    Als je dan bedenkt dat een groot gedeelte onder de zeespiegel ligt en derhalve vanuit ecologisch perspectief niet als reëel landoppervlak beschouwd mag worden kom je nog veel hoger uit m.b.t. bevolkingsdichtheid.

Geef een antwoord

Login hier in met je gebruikersnaam en het wachtwoord dat je per e-mail ontvangen hebt.

Maak hier een gebruikersnaam aan. Na verzenden ontvang je een e-mail met je wachtwoord waarna je meteen kunt inloggen en reageren.

Nieuwe gebruiker
*Verplicht veld
Nieuwe gebruiker
*Verplicht veld