De afgelopen jaren schreef ik honderden artikelen en essays voor diverse media. Deze stukken maakten veel los. Hieronder een klein overzicht:

Dit artikel schreef ik oorspronkelijk in opdracht van Jan Dijkgraaf voor diens nieuwe krant. Het filosofeert over de grotere zaken van de mensheid en de ontwikkeling van onze Westerse beschaving. Heeft onze liberale-kapitalistische getrapte democratie nog een toekomst of is dat systeem aan vernieuwing of zelfs vervanging toe?

http://www.civismundi.nl/?p=artikel&aid=3915

Ik breng in kaart hoe er een verzuiling bestaat. De kosmopolitische progressieve postmoderne elite (ook wel bekend als de linksliberale kerk) is oververtegenwoordigd in het media-landschap. Hierom moet er een emancipatie plaatsvinden voor een Nieuwe Zuil:

http://politiek.tpo.nl/2016/09/28/een-nieuwe-zuil-is-nodig-een-oplossing-tegen-de-val-van-nederland/

Het artikel waarmee ik in 2015 de knuppel in het hoenderhok wierp en Avondland & Identiteit lanceerde. Het legt uit hoe het gedachtegoed van de achtenzestig-generatie een lege huls van een beschaving achterlaat:

http://www.dagelijksestandaard.nl/2015/02/avondland-en-identiteit-burgers-zoeken-een-nieuwe-elite/

Steun de Nieuwe Zuil via BackMe, en blijf bijdragen zoals deze mogelijk maken! De Nieuwe Zuil is een platform voor iedereen die realisme wil verspreiden!

Delen via


Discussieer mee!

Hier kan je reageren op onze artikelen en een inhoudelijke bijdrage leveren. Lees ook even onze huisregels.

Om te reageren dien je eerst aan te melden.

Reageer je voor de eerste keer? Registreer je dan hier.

Login hier in met je gebruikersnaam en het wachtwoord dat je per e-mail ontvangen hebt.

Maak hier een gebruikersnaam aan. Na verzenden ontvang je een e-mail met je wachtwoord waarna je meteen kunt inloggen en reageren.

Nieuwe gebruiker
*Verplicht veld
Nieuwe gebruiker
*Verplicht veld