Nieuwsbrief

De Nieuwe Zuil voor open debat

De Nieuwe Zuil is een sociaal netwerk, dat voor burgers wil zekerstellen dat het economische bestaan niet in gevaar komt op het moment dat de eigen opvattingen en zorgen worden geuit.

Dit doen we door het bouwen van een eigen ecosysteem, waarbij men elkaar economisch steunt.

Waarom?

De huidige tijd kenmerkt zich door de situatie dat de opvattingen van de gevestigde orde dominant zijn. Dit heeft te maken met modelplatonisme.

Wanneer je als individu andere opvattingen hebt, dan neem je het risico dat je niet meer mag meedoen, met mogelijk vergaande gevolgen. Dit risico is voor velen de reden om hun opvattingen en zorgen voor zich te houden.

Onze visie

De Nieuwe Zuil gelooft dat in onze samenleving iedereen het recht heeft om gehoord te worden.

Dat iedereen de kans moet krijgen om openlijk deel te nemen aan het maatschappelijke debat en op inhoud zijn/haar visie te geven zonder consequenties.

Volg ons!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en laat je binnenkort informeren over onze events en initiatieven, waar je nieuwe sociale contacten kunt maken met mensen die op basis van rationaliteit het debat willen aangaan.

Help ons delen via

DNZ Podcasts & Videos

Beluister de DNZ-podcast en onze video's met o.a. interviews door DNZ met deskundige over actuele onderwerpen.

DNZ evenementen

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Nam eget dui.

Agenda

DNZ Zakelijk

De Nieuwe Zuil biedt de mogelijkheid om zakelijk met anderen binnen het DNZ-netwerk in contact te komen. Hierbij kan het o.a. gaan om het zoeken van personeel, zzp’ers of zakelijke partners.

Bekijk de actuele oproepen of plaats zelf een oproep om zakelijk met anderen in contact te komen.

 

Bekijk

Wat kan ik doen voor De Nieuwe Zuil?