Komend weekend hebben we een gezamenlijk evenement met de fortuynisten. Hoewel Fortuyn nu al zeventien jaar dood is, leeft zijn gedachtegoed nog steeds. Niet alleen in landelijke partijen zoals de PVV of FvD, die bepaalde fortuynistische waarden hebben omarmd, maar ook op lokaal niveau.

Het bekendste voorbeeld is natuurlijk Leefbaar Rotterdam, dat al tijden wordt geleid door Joost Eerdmans. Eerdmans laat al jaren zien een trouwe fortuynist te zijn. Maar er zijn ook partijen die de naam ‘LPF’ nog steeds dragen. In Eindhoven en Breda bijvoorbeeld.

In deze nieuwe aflevering van Café Weltschmerz is Tjerk Langman van LPF Eindhoven op bezoek, waarin hij vertelt over het fortuynisme vandaag de dag.

Komend weekend spreekt Rudy Reker, fractievoorzitter van LPF Eindhoven, ook uitgebreid over hedendaags fortuynisme!

Het belooft een interessante middag te worden, waarin we kennis gaan maken met het hedendaags fortuynisme in de lokale politiek!

Steun de Nieuwe Zuil via BackMe, en blijf bijdragen zoals deze mogelijk maken! De Nieuwe Zuil is een platform voor iedereen die realisme wil verspreiden!

Delen via


Lees ook

Discussieer mee!

Hier kan je reageren op onze artikelen en een inhoudelijke bijdrage leveren. Lees ook even onze huisregels.

Om te reageren dien je eerst aan te melden.

Reageer je voor de eerste keer? Registreer je dan hier.

Login hier in met je gebruikersnaam en het wachtwoord dat je per e-mail ontvangen hebt.

Maak hier een gebruikersnaam aan. Na verzenden ontvang je een e-mail met je wachtwoord waarna je meteen kunt inloggen en reageren.

Nieuwe gebruiker
*Verplicht veld
Nieuwe gebruiker
*Verplicht veld